Høytrykksvaskere

Vårt brede utvalg av høytrykksvaskere har noe for ethvert behov eller ønske.

Vi kan tilby hele fem ulike produktkategorier innenfor høytrykksvask, nemlig de klassiske høytrykksvaskerne med trillehjul, kaldtvannsvasker på tilhengerunderstell, lavtrykks vanningsvogn, varmtvannsvasker på tilhengerunderstell og alt av tilbehør og utstyr du måtte trenge til alle maskinene.

Ønsker du å sperre av området rundt maskinene dine? Ta en kikk på våre sikkerhetsgjerder her!

I første kategorien finner vi høytrykksvaskere med trillehjul. Disse leveres med egen slange med mengdejustering av vaskemiddel eller kjemikaliemix. I tillegg følger det med standard spylelanse og en pulserende turbolanse som svært effektivt blåser skitten av det meste.

I neste kategori finner vi kaldtvannsvasker med tilhengerunderstell. Dette er maskiner som er røft bygget og tåler tøff behandling. Disse høytrykksvaskerne leveres med et imponerende pumpetrykk på hele 200 bar, eller 32 liter per minutt. Dermed er de egnet for flere av de aller tøffeste jobbene. De tåler vær og vind, og kommer blant annet med en stor tank for tilføring av frostvæske, slik at du også kan bruke maskinen gjennom vinterhalvåret.

Lurer du på om du har behov for dekkestøtter enten på arbeidsplassen eller i garasjen? Ta en kikk på vårt utvalg som blant annet består av klassiske dekkestøtter, rettestøtter og skråstøtter.

Lavtrykks vanningsvognene du finner hos oss er av svært høy kvalitet og er robust og god i bruk. Dette er en 1000 liters vannvogn som leverer vann til lavtrykks vanningsarbeid. Her følger det med en påmontert trommel med 50 meter 1 tommes vannslange og en to meter justerbar vanningslanse. Maskinen drives av en Honda bensinmotor med pumpe, på 3 bar.

Ta en kikk på våre effektive og praktiske ventilasjonsvifter her

Vi kan også tilby varmtvannsvasker på tilhengerunderstell. Vannet forvarmes i en buffertank til 80 grader. Dette er et svært effektivt system der også eksosen fra WEBASTO-brenneren benyttes til å varme vannet. Pumpetrykket her er på hele 220 bar eller 13 liter per minutt, og denne høytrykksvaskeren får jobben gjort effektivt og med høy kvalitet.

Visste du at vi er utvalgt STIHL fagforhandler? Ta kontakt med oss i dag for å få personlig oppfølging og rådgivning!

Til slutt kan vi tilby et utvalg av tilbehør og utstyr til våre maskiner. Dette inkluderer både dyser, lanser og pistolgrep samt tromler for slanger. I tillegg finner du også ekstrautstyr som trekk for å oppbevare og ivareta maskinene på best mulig måte, slik at du sikrer at maskinen har så lang levetid som mulig.

Skal du i gang med nytt prosjekt og ser etter en kjedegraver som tåler en støyt? Ta en kikk på våre kraftfulle gravere her!