Strøm

Viser alle 35 resultater

Hos oss kan du finne et bred utvalg av produkter til strømforsyning, enten du trenger fordeling av strøm, overganger eller skjøteledninger. Skal du jobbe med strøm bør du være forsiktig og sørge for at du har riktig utstyr med riktig spenningsnivå før du tar det i bruk.

Fordelingssentraler

Vi tilbyr flere ulike fordelingssentraler til våre kunder. Vi har blant annet et stort utvalg av brukssentraler, med varierende spenningsnivå. Her finner du også fordelingssentraler i flere ulike variasjoner, slik at du kan finne den som passer best til ditt behov. I tillegg kan du finne undersentraler.

Hovedsentral

Har du behov for en hovedsentral, kan du leie det her hos oss. Dette er sentraler av svært høy kvalitet, noe som også sikrer deg et godt utgangspunkt for å gjøre en god jobb. Vi fører to ulike modeller med ulikt spenningsnivå.

Kabler

Har du behov for å leie kabler, kan du finne et godt utvalg her hos oss. Vi kan tilby utleie av både kabeltrommel og skjøtekabler. Disse finnes i ulike varianter, og til ulikt behov.

Sikret overgang

Vi kan tilby ulike praktiske overganger, som er godt sikret slik at du slipper å risikere ulykker. Alle overgangene er 3-fas, og varierer i spenning.

Strømaggregat

Det er ikke alle jobber som krever store strømaggregater. Det er både enklere å transportere og flytte der du utfører jobben. Vi kan tilby mindre aggregater på 5, 6,5 og 6 kVA.

I tillegg til dette kan du også finne lyddempede, store aggregater. Dette egner seg best dersom du skal jobbe i boligområder eller andre steder du er avhengig av rolige arbeidsforhold. Disse tåler en trøkk og kan brukes i de større prosjektene.

Trafo

Har du behov for en trafo kan du finne dette hos oss. Vi har fire ulike varianter slik at du kan finne den som passer best for deg. Hos oss er du garantert utstyr av høy kvalitet og vi kan også rådføre deg og hjelpe deg med å finne produktet som passer dine behov best.