Verksted

Autorisert verksted og fagforhandler

I LIMACO har vi eget verksted på huset, der vi utfører reparasjoner og service på anleggsmaskiner og småmaskiner. Vi er et autorisert Hydroscand slangeverksted og en autorisert Honda fagforhandler. Høy kompetanse innad i bedriften, sørger for en profesjonell og behagelig kundeopplevelse for deg som benytter oss som service- og verkstedsleverandør. For maskiner og utstyr som av ulike årsaker ikke lar seg frakte til verkstedet, har vi egen servicebil for utrykning med alt nødvendig utstyr.

Service på egne maskiner

Med eget verksted tilgjengelig på huset, skapes en effektivitet i vårt arbeid samtidig som det er en sikkerhet for deg som kunde. Ved behov utfører vi også service og vedlikehold på våre egne maskiner, slik at du alltid kan være trygg på at maskinene du leier hos oss er optimale for effektiv og sikker bruk.

Fornøyd gjeng på verksted til Limaco!
Fornøyd gjeng på verksted til Limaco!

 

Ryddig arbeidsplass for effektiv arbeid

Mottoet for våre serviceansatte er ærlig – samvittighetsfull – effektiv. Vi er opptatt av ryddighet i skuffer, skap, biler og benker, slik at våre mekanikere alltid har fullt fokus på din maskin når du leverer den inn til oss. Kontakt oss ved spørsmål og behov for service eller reparasjon av maskinene dine.