Om Limaco

LIMACO er stedet for deg som river, bygger eller vedlikeholder. Vi driver utleie og salg av maskiner og utstyr med den viktigste faktoren, nemlig «kundereisen», i fokus.

Leveranse av maskiner og utstyr for utleie og salg

Vårt utleiesenter leier ut det du trenger av maskiner og utstyr for å få jobben gjort. Maskinparken er stor og med et bredt sortiment. Utleiemannskapet vårt som håndterer maskin- og utstyrsleien fokuserer på enkel leie for kunden, rask responstid og leveranser med samvittighet. «Vi holder kunden i gang» er et slagord vi benytter, og vi jobber hver dag for å kvalitetssikre at vi lever opp til dette. Dette er alfa og omega for å lande prosjekter til tiden, noe som igjen sørger for kostnadsbesparelser og penger i kassa for de som benytter seg av oss. Kundene våre skal ikke kaste bort tid på driftsstans og utstyrsvalg. Dette tar vi oss av for deg.

Vår salgsavdeling driver import av maskiner og utstyr som vi selger rundt i hele Norge. Dette er produkter som er spesialtilpasset tøff og røff håndtering, og passer derfor spesielt til bygg- anleggs- og vedlikeholdsbransjen, samt kvalitetsbevisste forbrukere med fokus på bunnlinjedrift og driftssikkerhet. Fra England selger vi Brendon høytrykksvaskere, samt Bison mobile vifter. Fra Spania selger vi Fermar dekkestøtter.

Vårt verksted er et fullverdig Hydroscand hydraulikkslangeverksted, i tillegg til å drive internverksted for vår utleie-maskinpark og service og support for våre importmaskiner.

God kommunikasjon og tett samarbeid

Hos oss møter du kjente ansikter som skaper en trygghet for deg, uansett om du besøker oss i butikk, eller kontakter oss via telefon eller mail. Maskinene og utstyret vi leverer er viktig for deg. For å komme frem til den beste løsningen for deg som kunde skaper vi et tett samarbeid. Dette gir løsninger som sørger for at du effektivt kommer i gang med prosjektet. Vi i LIMACO tar ditt behov for ekspeditt service med nøyaktig leveranse og veiledning ved behov på alvor.

I LIMACO innehar vi et høyt kompetansenivå innad i bedriften. Vi ser at kundene våre setter pris på at vi forstår hva de er på utkikk etter, og at vi har muligheten til å legge til rette for behovene. Våre ansatte er ivrige etter å hjelpe deg, slik at du får gjort jobben trygt, effektivt og riktig. Det er god økonomi å benytte seg av oss.

Produkter stilt opp ved anleggssenteret. Fotografi

Besøk oss og lær mer

Vi setter pris på et besøk fra deg, og byr alltid på en god kopp kaffe og hyggelig prat. Du finner oss sentralt plassert inntil E18 ved avkjørsel 31 til Holmestrand. Vi har gode parkeringsmuligheter og tar deg godt i mot når du kommer.

Helt siden oppstarten av LIMACO i 2004, har vi hatt en god og bærekraftig vekst. Vi har blitt til en bedrift vi er svært stolte av, og vi gleder oss til å vise deg hva vi er gode for. Vi glemmer aldri hvem som er viktigst, nemlig kunden…