Tilhengere og kjørebruer

Hos oss i Limaco finner du et bredt utvalg av tilhengere og kjørebruer, slik at du enkelt kan finne den som passer til ditt behov. Vi tilbyr tilhengere i fire ulike kategorier, samt ulike kjørebruer.

Biltransporthenger

Våre biltransporthengere kommer i to ulike vektklasser. Den minste hengeren har en maksgrense for nyttelast på 2.320 kilo, den største på 2.660 kilo. Begge hengere er svært stabile og enkle i bruk.

For enkelt vedlikehold av din tilhenger, se vårt utvalg av høytrykksvaskere her!

Kjørebruer

I vårt sortiment finner du i dag fire ulike kjørebruer med ulik kapasitet. Hengeren med lavest kapasitet takler 750 kilo fordelt på begge bruer. Du finner også alternativer på 2.000 kilo, 3.500 kilo og den aller kraftigste på 6000 kilo, alle med kapasitet beregnet lik belastning på begge bruer.

Se vårt utvalg av tineutstyr her!

Maskinhenger

Vi kan tilby flere ulike maskinhengere. Den minste hengeren har en maksimal nyttelast på 1.170 kg, er enkel å manøvrere og ligger godt på veien.

Deretter har vi et varierende utvalg mellom 2.179 og 2.880 kilo maksimal nyttelast. Disse kommer fra leverandører som Böckmann, Brian James og Ifor William, og er alle utstyr med lasteramper.

Se også vårt utvalg av lettvogner her!

Skaphenger

Hos oss finner du to skaphengere, en medium versjon og en stor versjon. Den minste skaphengeren har en maksimal nyttelast på 850 kilo, og er 2,5 meter lang, 1,5 meter bred og 1,5 meter høy.

Den store hengeren har en maksimal nyttelast på 2500 kilo, og er en svært romslig skaphenger. Med en lengde på 3,2 meter, bredde på 1,73 meter og en høyde på 1.83, er det god nok plass til å stå oppreist under lasting, samt å stable stor mengder møbler eller andre ting du vil beskytte mot elementene.

Husk også at dersom du kjører bil med tilhenger uten bremser er maksimal hastighet 60 km/t, når tilhengeren har en aktuell totalvekt på 300 kilo eller mer. Aktuell totalvekt er vekt av tilhenger pluss lasten du har på den. Med en aktuell vekt under 300 kilo, er maksimal hastighet 80 km/t.

Se vårt utvalg av sikringsutstyr her!

Varehenger

Har du behov for en varehenger har vi tre ulike utgaver. Den minste har en maksimal nyttelast på 575 kilo, og planmålene 200×125. Karmhøyden på denne hengeren er 40 cm.

Den mellomstore hengeren har en maksimal nyttelast på 1000 kg. Planmålene er noe romsligere enn på den minste hengeren med 320×150. Her er karmhøyden imidlertid kun 35 cm men det er mulig å ønske den levert med en høy nettinggrind om du ønsker dette.

Den største hengeren har en maksimal nyttelast på 2150 kg.