Bison ventilasjonsvifter

Hos oss finner du den mobile ventilasjonsviften BLUEMAX 950 fra Bison. Dette er den aller største mobile høykapasitetsviften du finner på markedet.

Med sin imponerende luftkapasitetet på 24000 m3 pr time, og 5 bladet «high-pitch” impeller, er dette en av markedets aller tøffeste ventilasjonsvifter. Viften er drevet med 230V 1-fas og har variabel hastigshetsregulering, og måler kun 950 mm i diameter.

BLUEMAX 950 leveres med en finmasket sikkerhetsbeskyttelse, noe som gjør den sikker i bruk både på publikumsområder som idrettsarrangementer, samt i mer skjermede omgivelser som større lokaler og lignende.

Lurer du på om du har behov for dekkestøtter enten på arbeidsplassen eller i garasjen? Ta en kikk på vårt utvalg som blant annet består av klassiske dekkestøtter, rettestøtter og skråstøtter.

Kraftige elektriske motorer kombinert med “high-pitch” impeller flytter massive luftmengder på kort tid. Den trinnløse hastighetsreguleringen som går fra lav til høyt nivå gjør det enkelt for deg å tilpasse luftgjennomstrømningen til det ønskede nivået.

Den kraftige ventilasjonsviften er svært anvendelig og har flere populære bruksområder som kjøling, sirkulasjon, utskiftning av stillestående forurenset luft i byggeprosjekter, driftsbygninger, sport- og treningshaller, kjøling eller ventilasjon i landbruket, husdyrhold og for å unngå råteangrep på potet- og grønnsakslagre.

Visste du at vi er utvalgt STIHL fagforhandler? Ta kontakt med oss i dag for å få personlig oppfølging og rådgivning!

BLUEMAX 950 er en mobil ventilasjonsvifte og leveres med store, praktiske og brukervennlige industrihjul. Dette i kombinasjon med de gode gripehåndtakene gjør transport og plassering av viften til en svært enkel sak.

Har du behov for rengjøring av dine maskiner? Ta en kikk på vårt utvalg av høytrykksvaskere her!