Kjedegravere

Våre kjedegravere gjør gravejobben til en fornøyelse. Vi har et utvalg ulike modeller med ulike gravedybde. Dette gjør det enkelt for deg å finne riktig maskin til jobben du skal utføre.

Visste du at vi er utvalgt STIHL fagforhandler? Ta kontakt med oss i dag for å få personlig oppfølging og rådgivning!

Våre kraftige kjedegravere har gravedybder som varierer fra 0 til 120 cm, og fås i tre ulike modeller. I tillegg til dette kan vi også tilby en svært kraftfull grøfteskraper. Alle disse maskinene er enkle i bruk, har lang levetid og er laget av kraftige materialer som gir høy kvalitet på arbeidet du utfører.

Ta en kikk på våre effektive og praktiske ventilasjonsvifter her

Vår kraftigste kjedegraver, som har en gravedybde på 0-120 cm, er helhydraulisk og designet for bruk på dyrket mark, ved legging av kabler eller andre krevende prosjekter. Denne maskinen takler alle typer jordsmonn som leire, sand, pukk og kult.

Har du behov for rengjøring av dine maskiner? Ta en kikk på vårt utvalg av høytrykksvaskere her!

Maskinene er alle svært robuste og leveres med hele tre pumper og to hydrostatmotorer, noe som gir en myk og trinnløs drift på beltene. Vedlikeholdet av maskinene er enkelt ettersom de er designet på en oversiktlig og åpen måte. Dette gjør det ikke bare enklere å vedlikeholde men også langt billigere.

Barretos RTK kjedegravere kommer også med en rekke oppgraderinger som gjør gravingen mer effektiv. Noen av disse er blant annet en “stand-on”-plattform der fører av maskinen står høyt og har god oversikt over gravingen.

Ønsker du å sperre av området rundt maskinene dine? Ta en kikk på våre sikkerhetsgjerder her!

Den har også en mer nøyaktig og presis kjørekontroll via stangoverføring enn den tidligere kabeloverføringen. For å øke kontrollen over gravingsarbeidet ytterligere komemr maskinene nå med et enhånds spaksystem.

Lurer du på om du har behov for dekkestøtter enten på arbeidsplassen eller i garasjen? Ta en kikk på vårt utvalg som blant annet består av klassiske dekkestøtter, rettestøtter og skråstøtter