Lavtrykks vanningsvogn

Det er ikke alltid man har behov for høytrykksvanning eller spyling. Da kan det være aktuelt å gå for en lavtrykks vanningsvogn. Hos oss kan du i denne kategorien finne vanningsvognen fra Brendon Powerwashers som i mange år har produsert maskiner laget for å vare.

Har du behov for en skikkelig god høytrykksvasker med praktiske trillehjul? Ta en kikk på vårt utvalg her!

Vanningsvognen er av svært høy kvalitet og er enkel å bruke. Tanken til vanningsvognen holder hele 1000 liter vann og kommer med eget pumpeutstyr.

Ønsker du heller å bruke kaldtvann? Ta en kikk her for å se nærmere på vår kaldtvannsvasker på tilhengerunderstell!

Trommelen med vanningsslangen er fastmontert på vognen, slik at du ikke risikerer at den løsner eller blir skadet under bruk. Med trommelen følger det også en 50 meter lang slange på 1” og en to meter lang og justerbar vanningslanse. Dette gjør den enkel i bruk og du kan tilpasse den til dine nøyaktige behov.

Har du behov for ekstra utstyr eller annet tilbehør til din vasker? Se her!

Pumpen drives av en Honda bensinmotor med pumpe på 3 BAR. Dersom du ønsker det kan du også få kjøpt tilleggsutstyr til denne lavtrykks vanningsvognen. Dette tilleggsutstyret er en løsning for å fylle tanken med vann fra bekk eller andre vannkilder som du kan finne i naturen fremfor slanger og menneskeskapte løsninger.

Ønsker du heller en varmtvannsvasker på tilhengerunderstell kan du finne det her!

Denne løsningen består av en sugeslange med rustfri sil, kuleventil med vender og hurtigkoblinger for tilkobling til Hondapumpen. Ved å investere i denne pakken, vil du ha mulighet til å fylle tanken dersom du er ute i felt og har tilgang på en bekk eller annen vannkilde.

Delenummeret på denne tilleggspakken er PWB8MSV.