Anleggsmaskiner

Hos oss i Limaco kan du leie de maskinene du trenger til å få jobben gjort. På denne måten slipper du å kjøpe maskinen, dersom du kun har enkelte oppgaver å utføre. Vi ivaretar og vedlikeholder alle maskiner vi leier ut, slik at de er i topp stand når du trenger de.

Utvalget vi kan tilby er stort og variert. Her finner du det du trenger av store og små anleggsmaskiner, alt etter hva du har behov for.

Dumpere

Hos oss finner du dumpere i ulike størrelser. Dette er allsidige maskiner, som tåler tøffe forhold. Vi har også hjuldumper med svingtopp, og for de små og enkle oppdragene har vi minidumpere med kapasitet på enten 700 eller 450 kg.

For arbeid på vinterstid, se også vårt utvalg av tineutstyr her!

Gravemaskiner

Vi kan tilby et svært bredt utvalg av gravemaskiner i ulike vektklasser. For de minste prosjektene kan tilby en enkel graver på 1 tonn, eller 1,9 tonn. For de litt større jobbene kan vi tilby kraftige gravere med kapasitet på 2,5 tonn og 3 tonn. Dette er også maskiner av høy kvalitet, som tåler tøffe forhold.

For de aller største jobbene, og tøffeste forholdene har vi gravemaskiner på hele 5 og 9 tonn. Dette er maskiner som tåler vær og vind, ulendt terreng og stor påkjenning.

Trykk her for å se vårt utvalg av brakker og containere!

Hjullaster

Vi kan tilby hjullastere i flere ulike vektklasser. De minste ligger på 1 tonn, 2 tonn og 2,2 tonn. Dette er anvendelige maskiner som kan brukes av de fleste og til tross for den lave vektklassen, tåler de en trøkk. Deretter finner vi de mellomstore lasterne, som ligger på 4 tonn og den aller største på 11 tonn.

Her kan du altså finne den lasteren som passer ditt behov, uten at det skal gå på kompromiss med kvalitet.

Ønsker du å kjøpe sikkerhetsgjerder for å verne din arbeidsplass? Se vårt utvalg her!

Kjedegraver

Hos oss finner du to ulike typer kjedegravere, begge fra kvalitetsmerket Barreto. Dette er tøffe maskiner med varierende gravedybde slik at du kan finne den som best passer ditt behov. Den minste av kjedegraverne har en maksimal gravdedybde på 45 cm, den største har en gravedybde på maksimalt 90 cm.

Ønsker du heller å kjøpe en kjedegraver? Se vårt utvalg her!

Steinklyper

Vi tilbyr to ulike typer steinklyper. En hydraulisk og en mekanisk. På denne måten kan du velge den steinklypen som best passer til ditt behov, eller du kan leie begge dersom behovet for det skulle være til stede.

Se vårt utvalg av anleggs- og byggutstyr her!

Teleskoptruck

Her finner du to ulike teleskoptrucker. Disse gir deg enkelt tilgang i vanskelige områder og står stødig i ulendt terreng. Den minste trucken har en maksimal lengde på 6 meter og den største har en maksimal lengde på 14 meter. De ligger også på henholdsvis 2500 kg og 4000 kg.

Se også vårt utvalg av kompressorer her!

Valsetog

Hos oss kan du også finne en vibrovals, eller et valsetog. Utgaven vi fører veier 12600 kg, og er en kraftig maskin som passer de aller fleste behov. Trommelbredden er på 2,134 meter, slik at den dekker et voksent areal.