Fermar skråstøtter

Hos oss finner du et stort utvalg av gode og brukervennlige dekkestøtter. Blant de ulike modellene og variantene vi kan tilby, finner du også skråstøttene fra Fermar. Som med alle andre dekkestøtter er det avgjørende at du holder de vedlike, kontrollerer de før bruk og er sikker på at du ikke tar i bruk støtter med skader.

Ønsker du heller skråstøtter? Se vårt utvalg her!

P3SSP og P4SSP er de to modellene av skråstøtter vi fører fra Fermar. Dette er gode og solide skråstøtter, som enkelt justeres til lengden du ønsker. Den grove justeringen gjøres med bolt, mens finjusteringen gjøres med tohånds gjenget hylse. Dette gjør at du kan stille den inn svært spesifikt oppnå en god stabilitet.

Har du behov for å rengjøre støttene dine? Ta en kikk på vårt utvalg av høytrykksvaskere her!

Begge modellene selges både enkeltvis og i puntainer på 50 stk. Dermed kan du enkelt bruke de i både små og større prosjekter. Lengden på disse skråstøttene fra Fermar leveres i ulike lengder. P3SSP leveres i lengden 175 cm-300 cm og P4SSP leveres i lengden 210 cm-400 cm.

Begge modellene er enkle å vedlikeholde, og vil med liten innsats og høyt forbruk holde i mange år.

Ønsker du å sikre arbeidsplassen din, kan du se vårt utvalg av sikkerhetsgjerder her!

Vær nøye på å tilse at produkter med skade, både dekkestøtter og tilbehør ikke benyttes! Ved skader kan sikkerheten rundt bruken av produktene ikke garanteres, selv om dette er en liten og tilsynelatende ubetydelig skade.

Se også vårt komplette utvalg av dekkestøtter her!