Tilbehør og utstyr

Til tross for at de aller fleste maskinene vi tilbyr leveres som komplette og bruksklare maskiner, har vi et bredt utvalg av ekstra deler, tilbehør og annet utstyr til hele vår maskinpark. Til våre høytrykksvaskere kan vi tilby tilbehør og utstyr i tre ulike kategorier, nemlig dyser, lanser og pistolgrep samt tromler.

I kategorien dyser finner vi et bredt utvalg av ulike dyser til ulike behov og bruksområder. Dette inkluderer blant annet lavtrykksdyse, pinjetsdyse, standarddyse, rørspylingsdyser bakoverspylende, rørspylingsdyser fremover- og bakoverspylende, samt turbodyser.

Dette er svært praktisk dersom du skulle ønske å bruke vaskeren din til flere formål, eller en dyse skulle få en skade eller bli mistet og rotet bort.

Se vårt utvalg av høytrykksvaskere med trillehjul her!

Den neste kategorien av utstyr og tilbehør som vi kan tilby deg er lanser og pistolgrep. Dette er utstyr som ofte er utsatt for mye slitasje og hardføre forhold. Derfor er det greit å vite at vi kan tilby et voksent utvalg av både ulike typer lanser og ulike pistolgrep.

Selv om disse delene er laget i holdbart materiale som tåler en støyt, kan det likevel oppstå skader i løpet av produktets levetid. Ta gjerne kontakt med oss for rådgiving i hvordan du kan velge det produktet som passer best for deg.

Til slutt kan du også finne flere ulike tromler. Vi kan tilby både åpne og lukkede tromler, som krever ulike mengder vedlikehold. I tillegg til dette kan du også velge mellom tromler som kommer med hjul for enkel flytting og bruk eller tromler som kan monteres på vanningsmaskinene dine.

Se vårt utvalg av kaldtvannsvaskere på tilhengerunderstell her!

Husk gjerne at du bør bytte ut deler og utstyr på maskinene dine før de blir ødelagt, slik at du ikke risikerer ulykker eller skader i forbindelse med bruk av maskinene.