Varmtvannsvasker på tilhengerunderstell

I vårt sortiment kan du finne den populære varmtvannsvaskeren HWBBW32KLV. Denne maskinen kommer fastmontert på et praktisk tilhengerunderstell, noe som gjør den enkel å flytte fra prosjekt til prosjekt.

HWBBW32KLV kommer med en 24 volt, 40 kW dieselfyrt WEBASTO brenner med varmeveksler slik at vannet i buffertanken kan bli forvarmet opp til hele 80 grader. Dette er et svært effektivt system, som også er Brendon patentert. Til og med eksosen fra WEBASTO brenneren benyttes til å varme vannet. Maskinen holder et pumpetrykk på hele 220 BAR, og 13 liter per minutt.

Ønsker du heller å kjøpe kaldtvannsvasker? Se vårt utvalg her!

Varmemodulen gir minimalt med slitasje da brenneren kun startes når vanntemperaturen er nede på 74 grader og stopper når temperaturen på vannet når 80 grader. Dette er i motsetning til andre maskiner der du selv må kontrollere brenneren.

Har du behov for sikkerhetsgjerder? Se vårt utvalg her!

Alle tilkoblinger på varmtvannsvaskeren har praktiske plug-in kontakter og hurtigkoblinger som gjør at du enkelt kan koble delene fri og gjennomføre vedlikehold og service på enkelte komponenter eller hele maskinen.

Trenger du tilbehør eller ekstrautstyr til din høytrykksvasker? Se vårt utvalg her!

Maskinen er også enkel å betjene. Start-motoren med elektrisk starter er så ukomplisert som å vri den røde bryteren. Deretter tar det maskinen mellom syv til åtte minutter å varme opp vannet og du er klar til å gå i gang med jobben. Kontrollpanelet har også en svært praktisk oversikt med timeteller og lamper som varsler om vann, diesel, lading, temperatur og liknende.