DUSTEC DT400 Støvdemper

Pris: Be om pris

Se også produktark her.  Brendon DT400 er en  lettvekts mobil støvdemper og kan brukes opptil 75 meter unna høytrykkspyleren, noe som gjør den ideell for skiftende støvforhold på bygge- og rivningsplasser og uten behov for elektrisk strømforsyning. Vannkanonen kan også monteres direkte på vår tilhengermonterte høytrykksspyler. 

Har du spørsmål angående produktet? Kontakt oss

Beskrivelse

Se også produktark her. Dustec DT400 kan brukes med hvilken som helst powerwasher som produserer 100 til 250 bar ved strømningshastigheter fra 12 til 25 Ltr/min. Høytrykksforstøvningen leveres av en enkelt dyse for å produsere en kontrollert blanding av høytrykksvann og luftstrøm for å passe de individuelle forholdene på stedet. En miljøvennlig løsning da omtrent 60 % av vannet driver viften til å generere luftstrømmen som trengs for å hjelpe til med å sende de fine vanndråpene ut i atmosfæren, og den returneres deretter til powerwasheren for å resirkuleres eller pumpes til avfall, noe som sikrer en kontrollert mengde vann leveres for undertrykking.

Brendon DT400 er en lettvekts mobil Støvdemper og kan brukes opptil 75 meter unna høytrykkspyler, noe som gjør den ideell for skiftende støvforhold på bygge- og rivningsplasser og uten behov for elektrisk strømforsyning. Maskinen kan monteres på en av våre Brendon mobile høytrykkspyler og tilbyr en virkelig allsidig maskin for rengjøring og støv- eller luktdemping.

Trenger du også å se på tilhengermonterte høytrykkspylere kan du trykke her

BRUKSOMRÅDER:

· Innendørs og utendørs rivearbeid

· Støvdemping på byggeplassen

· Asbestfjerning

· Gjenvinningsindustri

· Gruve-tunnelarbeider

· Luktkontroll

VIKTIGE FUNKSJONER:

– Unik vanndrevet vifte og høytrykksforstøvning

– Enkelt dyseskift fra støv til luktkontroll

– Justerbar sprayvinkel

– Resirkuler ca 60% av vannet tilbake til høytrykkspyler eller ut på bakken

– Ingen strømforsyning nødvendig

– Kan brukes opptil 75M unna arbeidsstedet

– Kan brukes innendørs. (Høytrykkspyler står ute).

– Monteres på enhver Mobil Høytrykkspyler 100 til 250 BAR, kapasitet 12-25 Ltr/min

– Diameter vifte 400 mm Mål: L 1000 x B 830 x H 970 mm. Vekt 51 kilo