Høytrykksvasker med trillehjul

I vårt brede sortiment av høytrykksvaskere kan du også finne et utvalg av de svært praktiske maskinene med trillehjul. Hjulene gjør det enkelt å transportere, flytte og bruke høytrykksvaskeren der du måtte ønske.

Se vårt komplette utvalg av høy-og lavtrykksvaskere her!

Vi har fire ulike modeller i denne kategorien. Dette er 20KPE, 35KPE, 50KPE-VT og 70KPE-VT. Selv om 20KPE og 35KPE er de enkleste modellene vi kan tilby er det slett ikke maskiner for “finvasken”. Her får du et godt trykk på arbeidet allerede fra rimeligste modell, nemlig 20KPE.

Ta også en kikk på våre kaldtvannsvaskere på tilhengerunderstell her!

Den har et imponerende pumpetrykk på hele 140 bar, eller 13,2 liter per minutt. I tillegg til dette har høytrykksvaskeren CAT stempelpumpe direkte koblet via gearboksen. En 10 meter slangetrommel med praktiske skrukoblinger hører også til, og som om dette ikke var nok følger det også med en 4,5 meter sugeslange med rustfritt filter med lang levetid.

Har du ikke behov for høytrykk? Ta en kikk på vår lavtrykksvasker her!

Maskinen inntar vaskemiddel eller kjemikaliemixen via eget slangeinntak, for å hindre lekkasjer og lignende. Spylelansen som blir levert med maskinen har pistolgrep og NZ 1505 dyse.

Har du behov for tilbehør eller ekstrautstyr til din vasker? Se her!

Er du fortsatt bekymret for at det finnes møkk denne ikke kan fjerne? Dette er det ingen grunn til å være. For å ta hensyn til de mest ekstreme tilfellene kommer høytrykksvaskeren med pulserende turbolanse med TURBO 22005-dyse. Trykkvaskeren kommer med en Honda GX200 bensinmotor med oljevakt og brukervennlig snorstart.

For en praktisk transport ta også en kikk på vår varmtvannsvasker på tilhengerunderstell her!

Modellene over denne, blåser utfordringene til 20KPE rett av banen. Ta en nærmere kikk på disse, for å finne den som best passer ditt behov.