Kaldtvannsvasker på tilhengerunderstell

I vårt voksne sortiment kan du finne fem forskjellige kaldtvannsvaskere med det praktiske tilhengerunderstellet. Understellet kan på alle modellene kobles enkelt på bil eller hengerfeste på traktor eller andre kjøretøy. Hjulene er av høy kvalitet og tåler store mengder vann og bruk.

Ta en kikk her for å se hele utvalget vårt av vanningsvogner og høy-/lavtrykksvaskere!

Den første modellen BBW30KPE-VT er en kaldtvannsvasker med tilhengerunderstell som tilbyr spesielt høyt volum på 32 liter per minutt og god kapasitet, på hele 200 bar. BBW30KPE-VT kommer med en 28 liters tank for vaskemidler eller kjemikalier, og flere ulike lanser og grep til ulike behov. Vaskeren er enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Ønsker du en praktisk høytrykksvasker? Ta en kikk her for å se nærmere på våre høytrykksvaskere på trillehjul!

Den neste modellen vi kan tilby er BBW35KDQ Quietec. Dette er en stillegående maskin som har sterkt redusert støynivå takket være en kraftig Kubota stave-V dieselmotor. Denne maskinen har en stor tankkapasitet, noe som er nok til en hel times vasking med 245 bar og 15 liter per minutt som denne vaskeren kan skilte med. Kommer med masse tilbehør av høy kvalitet og som vil sikre en svært god brukeropplevelse.

Har du ikke behov for høytrykk, kan vi også tilby lavtrykk vanningsvogn! Den finner du her!

Deretter kan vi finne modellen BBW35KPE+ES. Denne kaldtvannsvaskeren er den aller mest solgte vaskeren vår til bransjer som entreprenører, bygg og anlegg, pukkverk, industri og lignende. Detter i likhet med våre andre modeller en kraftfull vasker, med 240 bar og 15 liter per minutt er det få problemer denne ikke kan løse. Understellet er også svært robust og tåler en trøkk eller fem.

Har du behov for tilbehør eller ekstra utstyr til dine vaskere? Ta en kikk her!

Den fjerde modellen vi fører i denne kategorien er BBW35KPE+Extra. Dette er en robust og mobil feltvasker som kan transporteres i opp til 80 km/t. Maskinen leveres med et pumpetrykk på 245 BAR og 15 liter per minutt.

Vi kan også tilby varmtvannsvaskere montert på tilhengerunderstell. Denne finner du her!

Dette er altså en kraftig maskin som kan brukes til det aller meste. I likhet med mange av de andre modellene kommer også denne med vintersikring i form av en 15 liters tank for frostvæske. På denne måten kan du bruke den året rundt, selv i Norge!

Har du kanskje behov for å sikre arbeidsplass eller utstyr? Ta en kikk på våre sikkerhetsgjerder her!

Den femte og siste modellen vår er BBW50KPE. Dette er en maskin som i tillegg til å være kraftfull og passe til de aller fleste områder og behov kommer med en eller to bakmonterte slangetromler. Her kan du velge mellom VT1 som er en manuell trommel med 30 meter slange, eller VT2 som er en 12V elektrisk trommel med 90 meter Drain Jetting spesialslange, og to jetdyser for bruk på ledningsnett. Her får du mye for pengene, enkelt og greit.

Ser du et behov for et strømaggregat kan du finne det her!

Alle våre høytrykksspylere er av svært høy kvalitet og produseres av råvarer som gir et lavt behov for vedlikehold, men likevel sikrer lang levetid og slitestyrke. Disse maskinene takler det norske klimaet og selv de mest krevende jobbene.