Sikkerhetsgjerder

Viser det ene resultatet

Hos oss finner du to ulike sikkerhetsgjerder til bruk ved sikring av ulike hindringer. Dette kan være ved store eller små prosjekter ved offentlig eller privat vei, eller andre typer arbeid som medfører fare for fall eller skader.

Lurer du på om du har behov for dekkestøtter enten på arbeidsplassen eller i garasjen? Ta en kikk på vårt utvalg som blant annet består av klassiske dekkestøtter, rettestøtter og skråstøtter.

Vi fører to ulike typer sikkerhetsgjerder. Den første heter Avalon, og leveres enten i rød eller i gul og med reflex av høy kvalitet. Dette gjerdet tilfredsstiller kravene til Statens Vegvesen som presentert i R310-2014, dette gjelder både for synlighet og kvalitet.

Har du behov for rengjøring av dine maskiner? Ta en kikk på vårt utvalg av høytrykksvaskere her!

Gjerdet har en patentert “hook & pin flex”-koblinger hvor gjerdene enkelt kan følge ulendt terreng, og skjøtene sitter fortsatt godt. Dette er en svært god egenskap dersom gjerdene skal brukes i byggeprosjekter eller ved veiarbeid.

Videre har også dette gjerdet svært praktiske “snublefrie” innfellbare føtter for effektiv og praktisk oppbevaring og lagring. Du kan faktisk enkelt lagre opp til 50 gjerder liggende på pall samtidig, noe som gjør dette gjerdet godt egnet for bruk på større prosjekter.

Visste du at vi er utvalgt STIHL fagforhandler? Ta kontakt med oss i dag for å få personlig oppfølging og rådgivning!

Gjerdet er produsert i 100 prosent resirkulert materiale, og det er dermed et miljøvennlig alternativ. Gjerdene har lang levetid og er svært enkle og ikke minst rimelige å vedlikeholde. Vekten ligger på 11 kilo, og gjerdene står stødig og fint i ruskete vær.

Ta en kikk på våre effektive og praktiske ventilasjonsvifter her

Den andre modellen vi tilbyr er sikkerhetsgjerdet SAFEGATE. Dette er en smart hengslet sperring som kan brukes ved flere typer jobber som rundt kumlokk, ved kabelarbeider og andre kortvarige eller midlertidige gravejobber.

Skal du i gang med nytt prosjekt og ser etter en kjedegraver som tåler en støyt? Ta en kikk på våre kraftfulle gravere her!

Gjerdet fra SAFEGATE er svært lett og enkelt i bruk. Det kommer i sett med fire hengsle.