Dekkestøtter

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av dekkestøtter. Vi kan levere flere ulike modeller fra ulike leverandører, noe som betyr at du kan finne en støtte til ethvert behov.

Ta en kikk på våre effektive og praktiske ventilasjonsvifter her

Det stilles ulike krav til dekkestøtter til bruk i store byggeprosjekter, enn det gjør dersom de skal brukes i krypkjellere, garasjer eller under trapper. Derfor har vi også ulike størrelser, vektklasser og modeller, slik at du kan finne akkurat det du har behov for.

Visste du at vi er utvalgt STIHL fagforhandler? Ta kontakt med oss i dag for å få personlig oppfølging og rådgivning!

Våre dekkestøtter leveres både enkeltvis, samt i fulle Puntainer lagringskrybber med 50 støtter totalt.. Dette gjør det både billigere samt enklere dersom du har behov for et høyere antall støtter. Normalt sett tilbys dette til større byggeprosjekter og lignende.

Har du behov for rengjøring av dine maskiner? Ta en kikk på vårt utvalg av høytrykksvaskere her!

Hos oss kan du finne klassiske og hardføre dekkestøtter av svært høy kvalitet fra 62 cm, helt opp til 600 cm. Finn høyden som passer ditt prosjekt best, eller velg blant flere.

Ønsker du å sperre av området rundt maskinene dine? Ta en kikk på våre sikkerhetsgjerder her!

I tillegg til de klassiske dekkestøttene kan du også finne skråstøtter på 175 cm og helt opp til 400 cm. Disse leveres i likhet med de tradisjonelle dekkestøttene enten enkeltvis eller i Puntainer lagringskrybber med 50 støtter i hver. 

Har du behov for tilbehør som h-gafler til dekkestøttene, kan du også finne det i vårt brede sortiment.