Lift

Lifter

Hos oss i Limaco finner du et bredt utvalg av ulike typer lifter. Enten du har behov for en lift med stor arbeidshøyde, eller ekstra stor arbeidsplattform kan du finne det i vårt sortiment. Dersom du allerede vet hva slags lift du trenger for å få jobben gjort, kan du finne den hos oss, men ønsker du hjelp, kan du alltid kontakte oss og få gode tips.

Se også vårt utvalg av anleggsmaskiner her!

Billift

Trenger du en bilmontert lift for enkel transport, har vi i vårt sortiment en svært god kandidat. Liften har en arbeidshøyde på 23 meter, og bilen kan kjøres med vanlig førerkort klasse B. Den har en enkel inngang, god og stabil plattform med antiskli for økt sikkerhet samt en praktisk hydraulistisk kurvrotasjon på 180 grader.

Her får du myke bevegelser, og den startes og stoppes enkelt fra plattformen. Den totale løftekapasiteten er på hele 230 kilo.

Ønsker du å kjøpe sikkerhetsgjerder, se vårt utvalg her!

Bomlift

Våre bomlifter kommer med varierende arbeidshøyde og med utvalgte egenskaper. Bomliften med lavest maksimale arbeidshøyde har 16 meter, og er en ordinær og enkel lift å ta i bruk. Deretter følger en lignende lift med 22 meters maksimal arbeidshøyde. For de som har behov for en mer flyttbar utgave har vi en beltegående bomlift med 22 meters maksimal arbeidshøyde. Deretter finner du vår lengste bomlift på 28 meter.

For å komme enklere til på vanskelige steder, kan det være nødvendig med en lift med knekkarm. Hos oss finner du en slik bomlift med knekkarm, og en maksimal arbeidshøyde på 22 meter. Den er enkel og god i bruk, og stabil selv om bommen er i knekk.

Se her for vårt utvalg av dekkestøtter!

Mastelift

For arbeidsoppgaver som skal utføres i noe lavere høyde, har vi et godt utvalg av mastelifter. Vi har vanlige mastelifter med varierende arbeidshøyde. Vår korteste har 4,2 meters maksimal arbeidshøyde. Deretter finner du en fin medium versjon på 5,8 meter, og til slutt vår lengste med 10 meters maksimal arbeidshøyde.

Ønsker du en fleksibel maskin som du enkelt kan manøvrere rundt i lagerbygning eller andre lokaler, kan det være aktuelt å ta en kikk på vår “Push Around”-utgave. Denne har en maksimal arbeidshøyde på 4,95 meter, god svingradius på 1,2 meter og hjul som ikke setter spor i gulv. Kan lades i vanlig stikkontakt når den ikke er i bruk.

Se her for vårt utvalg av ventilasjonsvifter!

Sakselift

Våre sakselifter drives på enten batteri eller diesel, slik at du kan finne den som egner seg best for ditt behov. Utvalget er stort, og sakseliften med lavest maksimale arbeidshøyde starter på hele 8 meter. Deretter finner du svært gode alternativer på 10 meter, 12 meter og 14 meter.

I tillegg til dette kan vi tilby to ulike sakselifter med ulike egenskaper. Den første er en lift med 12 meters maksimal arbeidshøyde og ekstra stor plattform. Dette er fordelaktig dersom du er avhengig av å ha med deg større maskiner eller store mengder utstyr. Den rommer også flere mennesker dersom jobben krever dette. I tillegg har vi en praktisk, terrenggående sakselift med maksimal arbeidshøyde på 12 meter.

Ønsker du å leie tilhenger? Klikk deg inn her for vårt utvalg!

Spesiallift

Vi kan også tilby en spesiallift dersom du har behov som ikke dekkes av våre andre kategorier. Dette er en beltegående støttebenslift som står svært godt og stødig selv i ulendt terreng. Benene kan justeres etter behov og plattformen er god og stabil hele veien. Denne liften har en maksimal arbeidshøyde på 18,5 meter.

Behov for stillas? Se vårt utvalg her!

Tilhengermontert lift

Har du behov for å kunne frakte liften enkelt mellom arbeidsplasser, kan det være en fordel for deg å leie en tilhengermontert lift. Vi har et godt utvalg med maksimal arbeidshøyde på enten 10,5 meter, 13,5 meter, 16 meter eller hele 21 meter. På denne måten kan du enkelt finne en lift med egnede egenskaper, og samtidig være fleksibel på plasseringen av denne.

Klikk her for vårt utvalg av sikringsutstyr!