Stubbefres

I vårt sortiment kan du finne kraftige og effektive stubbefreser fra Barreto. Vi har to ulike modeller som vi kan tilby våre kunder, nemlig Barreto Stubbefres E13SGH og Helhydraulisk Stubbefres.

Visste du at vi er utvalgt STIHL fagforhandler? Ta kontakt med oss i dag for å få personlig oppfølging og rådgivning!

Den noe enklere E13SGH-modellen er likevel et svært godt verktøy til mindre freserjobber. Selve fresen er 188 cm lang, 74 cm bred, 138 cm høyde og den veier 185 kilo. Maskinen drives av en kraftfull Honda GX390 med 11,7 HK og enkel snorstart.Lurer du på om du har behov for dekkestøtter enten på arbeidsplassen eller i garasjen? Ta en kikk på vårt utvalg som blant annet består av klassiske dekkestøtter, rettestøtter og skråstøtter!

Denne fresen leveres med fresehjul på 44 cm i diameter, noe som gjør den svært anvendelig. Kuttedybden er 15 cm, noe som holder til de fleste mindre prosjektene. Den svingbare overvognen gjør i tillegg E13SGH veldig lett å jobbe med.

Har du behov for rengjøring av dine maskiner? Ta en kikk på vårt utvalg av høytrykksvaskere her!

Den mer kraftfulle varianten vi tilbyr nemlig den helhydrauliske stubbefresen er laget og distribuert fra USA. E30SGB som modellen heter er bygget på Barretos solide og godt testede Big Track belteunderstell.
Ta en kikk på våre effektive og praktiske ventilasjonsvifter her!

Denne modellen har en helhydraulisk konstruksjon og drift, og fungerer helt uten drivreimer, clutch eller girkasse. Dette gjør at maskinen både er lettere å vedlikeholde, samt at den krever mindre nye deler dersom det skulle være behov for reparasjoner på et senere tidspunkt.

Skal du i gang med nytt prosjekt og ser etter en kjedegraver som tåler en støyt? Ta en kikk på våre kraftfulle gravere her!

E30SGB leveres med en svært effektiv beskyttelsesskjerm av plexiglass mot sprut og liknende. Dersom den skal flyttes over større avstander som til og fra prosjektet, kan den enkelt løftes opp på kran med det praktiske løfteøyet.

Ønsker du å sperre av området rundt maskinene dine? Ta en kikk på våre sikkerhetsgjerder her!

Kuttedybden til denne fresen er på 30 cm, noe som er betydelig dypere enn på den enklere modellen. Dette gjør den bedre egnet for kraftigere treverk og større prosjekter. Freserhjulet har en diameter på 49 cm, noe som også er noe større enn på den enklere modellen.

Begge maskinene er av høy kvalitet, er brukervennlige og har flere sikkerhetsfunksjoner, slik at du trygt kan ta de i bruk på dine prosjekter.