Barreto stubbefres

Hos oss i Limaco finner du to ulike stubbefresere fra Barreto. Begge maskinene er åpne og har relativt enkelt vedlikehold.

Se vårt komplette utvalg av stubbefresere her!

Se vår utvalg av andre Barreto maskiner – våre kjedegravere– her!

Dette er en kraftig motor med 11,7 HK med snorstart. Freserjulene er 44 cm i diameter og sørger for at den er svært anvendelig. Kuttedybden er 15 cm, og dette får virkelig jobben gjort. Med åtte vendbare tenner kan du jobbe jevnt og trutt over lengre tid med svært gode resultater.

Ønsker du å øke sikkerheten på ditt arbeidsområde? Ta en kikk på våre sikkerhetsgjerder her!

Den modellen vi fører er E30SGB. Dette er en helhydraulisk maskin med en svært kraftig motor. Denne er koblet til fire hydraulikkpumper. To girpumper driver freseenheten og to hydrostatiske pumper driver belter og fremdrift. Den har et kraftig dimensjonert fresehjul med hele 16 tenner.

Se vårt store utvalg av dekkestøtter her!

Lange gummibelter på fresen gir god fremkommelighet slik at du kan bruke maskinen der du trenger den. Den står også svært stødig, noe som er med på å sikre maskinen. I tillegg har maskinen en åpen konstruksjon som – i likhet med den noe mindre modellen – gir enkel vedlikehold og service.

Har du også behov for høytrykksvasker for å gjøre vedlikeholdet enkelt? Ta en kikk på vårt utvalg her!

Det finnes ingen drivreimer, ingen kjeder, ingen girkasse og heller ingen clutch som kan slites, og dermed slipper du også dette vedlikeholdet. Maskinen har en lang forventet levealder og er svært økonomisk i bruk.

Denne modellen leveres av det svært godt kjente merket Barreto som produserer sine produkter i USA. Det er en maskin av svært høy kvalitet, og du får kjøpt den her hos oss i Limaco.