Barreto kjedegravere

I vårt sortiment finner du et utvalg av kjedegravere fra Barreto. Dette er maskiner av svært høy kvalitet, som tåler en trøkk og som kommer med ulik gravedybde. På denne måten er det svært enkelt for deg å velge kjedegraveren som passer dine behov.

Se også vårt utvalg av stubbefresere her!

I tillegg til dette kan du også velge mellom beltegående eller hjulgående kjedegravere avhengig av hva slags underlag du skal jobbe på. Underlaget setter ofte store krav til fremkommeligheten til maskinen, og derfor er det også viktig at du velger riktig når du skal gå til innkjøp av ny maskin.

Se også vårt utvalg av andre typer kjedegravere her!

Vi kan tilby fire ulike kjedegravere, Crumber grøfteskraper, beltegående kjedegraver med 0-76 cm gravedybde, beltegående kjedegraver med 0-120 cm gravedybde og hjulgående kjedegraver med 0-45 cm gravedybde.

Crumber grøfteskraper er en anvendelig maskin til enkel skraping av grøftekanter for effektiv drenering. Grøfteskraperen er en effektiv fjærbelastet skrape som lager en ren og skarp grøftekant. Til denne maskinen får du gravekjede i både 10 cm og 15 cm bredde som gir deg noe spillerom.

Trenger du sikkerhetsgjerder, finner du dette her!

Videre har vi også de to beltegående kjedegraverne. Dette er kompakte og helhydrauliske gravere som med sin kompakte størrelser og solide vekt gjør arbeidet til en lek. Den grunneste graveren kommer med en gravedybde på 0-76 cm og den mer kraftige maskinen RTK, kommer med en gravedybde på 0-120 cm.

Ønsker du en høytrykksvasker for enkelt rengjøring av din kjedegraver? Se vårt utvalg her!

Begge maskinene har en hydrostatisk drift, uten gearkasse, uten drivreimer og uten clutch som kan slites. De er også bygd åpne og oversiktlige slik at vedlikehold blir enkelt. Maskinene fra Barreto takler alle jordsmonn deriblant sand, leire, pukk og kult. Det kraftige beltet fra Combo Shark, sørger for godt feste og god bevegelighet på alle typer underlag.