HDS 17/20 Ugressfjerner

Pris: kr 2750

Forsikring tilkommer med 6% på veiledende leiepris i henhold til Leiebetingelser.

Har du spørsmål angående produktet? Kontakt oss

FJERNING AV UGRESS MED VARMTVANN
MOBIL, MILJØVENNLIG, EFFEKTIV

Å håndtere ugress på en effektiv måte er en konstant utfordring både i det offentlige og i landbruket. Ved å bruke en varmtvannsvasker med tilbehør for fjerning av ugress kan løvetann, tistler mm fjernes helt uten bruk ugressmidler. En mild metode som ikke skader miljøet eller overflatene.
Maskinen gir varmtvann med gjennomgående høye temperaturer på opptil 98°C som er ideelt for fjerning av ugress med varmtvann

Maskinen virker også som høytrykkspyler. Trykk her for å lese mer.

Beskrivelse

Teknisk data

– Drift: Diesel
– Motorprodusent_ Yanmar
– Motoreffekt (kW/hk) 19 / 26
– Vanngjennomstrømning (l/time) 900 – 1700
– Maks.trykk (bar/MPa) 60 – 200 / 6 – 20
– Mål (L x B x H) (mm) 3646 x 1747 x 1735
– Tilhengermontert

Tilleggsutstyr:
– WR10
– WR50

Har ugresset tatt over? Bruk varmtvann!

PRINSIPPET OM TERMISK UGRESSFJERNING ER BASERT PÅ EN GRUNNLEGGENDE BIOKJEMISK REGEL. DE FLESTE PROTEINER DEGENERERER FRA EN TEMPERATUR PÅ OMTRENT 42°C.
Dette betyr at proteinene endres, bryter opp og ikke lenger kan fylle sine funksjoner. Den nødvendige varmen kan genereres og påføres på en rekke måter: direkte som en flamme eller indirekte via termisk stråling, som varmtvann eller damp. Varmtvann er den eneste kjemikaliefrie metoden som også når røttene.
Selv om røttene ikke blir fullstendig ødelagt med en gang, svekkes vevet mer med hver varmtvannsbehandling. Hvis du bruker varmtvann regelmessig fra begynnelsen, er gjenvekst hemmet og den nødvendige behandlingsfrekvensen vil avta betydelig, selv året etter. Som tommelfingerregel er tre til fire behandlinger tilstrekkelige i løpet av et år

 

Termisk graf

 

Det kan gjøres uten bruk av ugressmidler!
For å beskytte mennesker og miljø er bruk av ugressmidler for å bekjempe ugress strengt regulert eller forbudt, spesielt på offentlige områder. Med vår varmtvannsmetode har du et miljøvennlig og ekstremt effektivt alternativ. Det varme vannet ødelegger ugress ved å trenge inn til roten og med brå økning i temperaturen degeneres planteproteiner, og ugresset får permanente skade.
Jo varmere, jo bedre
Varmtvann når helt ned til plantens røtter. Vanntemperaturen er avgjørende her: like under dampterskelen er ideell. Maskinen gir varmtvann med gjennomgående høye temperaturer på opptil 98°C som er ideelt for fjerning av ugress med varmtvann. I tillegg er de ekstremt energieffektive takket være en svært effektiv brenner.

Fleksibel fjerning av ugress

Med en varmtvannsvasker og ugressfjernerne WR 10 eller WR 50  kan du eliminere ugress praktisk talt overalt, inkludert på vanskelig tilgjengelige steder der andre metoder ikke kan brukes. Og med HDS-tilhengerne kan du fjerne ugress ved hjelp av varmtvann helt uavhengig av strømforsyning og vanntilkobling.