Stillashenger – En effektiv løsning

Stillashenger 132m2
Stillashenger ferdigpakket

Skal du transportere et stillas til og fra byggeplasser, ha enkel montering og alt på ett sted, er stillashengeren din aller beste venn. Hos oss finner du to ulike størrelser, slik at du kan finne det som passer best for ditt prosjekt.

Dersom du skal i gang med et nytt byggeprosjekt og ønsker en enkelt og trygg plattform når du skal jobbe i høyden, er du mest sansynlig på jakt etter et stillas. Dersom du ønsker en effektiv løsning med alt du trenger på et sted, er stillashengeren for deg.

Her skal vi gjennomgå noen av de viktigste punktene som gjør stillashengeren til en effektiv løsning, nesten uansett hva slags prosjekt du skal i gang med.

Enkel transport med stillashenger

Stillashengeren leveres ferdig pakket og klar for transport direkte til byggeplassen. Dermed er det ikke behov for annet enn å koble den på egnet kjøretøy, før du er ute på veien. Tid er penger, og ingenting er bedre enn klappet og klare løsninger.

Stillashengeren kan også transporteres på vanlige veier, og du kan enkelt sjekke om ditt kjøretøy kan trekke stillashengeren på Vegvesenets nettsider, via våre produktsider.

Ettersom stillashengeren har solide dekk og er enkel å manøvrere, kan du sette fra deg hengeren der stillaset skal stå. Dette sparer deg for et ekstra transportledd fra henger eller container til bruksstedet.

Klikk deg gjerne inn her for å kontrollere ditt kjøretøy, og for mer informasjon om vårt utvalg av stillashengere!

Tidsbesparende løsning med stillashenger

Stillashengeren kommer som nevnt over, ferdig pakket og montert på hengeren. I tillegg til dette kommer alt du trenger av utstyr til montering og bruk av stillaset også på samme henger. Dermed trenger du ikke å gå på jakt etter annet utstyr i forbindelse med bruk av dette stillaset.

Når du, etter en rask og enkel transportetappe, kommer frem til byggeplassen, er alt klart til å monteres opp. Dette gjøres enkelt ved at utstyret er godt vedlikeholdt, deler er sortert, og du har alt du trenger for å sette opp stillaset der du skal ha det.

Når du er ferdig med å bruke stillashengeren, legges alle deler enkelt tilbake på samme plassen på hengeren, og du kan like enkelt transportere det tilbake til utleier. Med alt på et sted slipper du tidskrevende returordninger.

Kostnadseffektivt leieforhold med stillashenger

Dersom du ikke ønsker de store kostnadene som ofte kommer ved innkjøp av nytt stillas, alle vedlikehold- og servicekostnadene som følger med og i tillegg utgifter til oppbevaring og transport av stillaset mellom hvert byggeprosjekt, kan det være et godt alternativ å leie en stillashenger.

Her betaler du enkelt en pris og du kan selv velge hvor lenge du skal ha stillaset. Skulle det oppstå endringer underveis i byggeprosjektet som gjør at du trenger et større eller et mindre stillas enn du leide i utgangspunktet, er det også langt enklere å leie en annen stillashenger enn å kjøpe et nytt.

Vi har eksperter som kvalitetstester og kontrollerer stillasene samt hengeren mellom hvert leieforhold. På denne måten vet vi at du reiser avgårde med utstyr av topp kvalitet. Skulle noe mangle eller bli ødelagt vil vi erstatte dette før du reiser avgårde med stillashengeren.

Konklusjon

Ved å leie en henger med stillas, får du en svært enkel, brukervennlig og ikke minst effektiv løsning for ditt prosjekt. Transporten er ukomplisert og tilrettelagt for alle typer prosjekter. Det er enkelt å transportere på vanlige veier, og krever ingen spesielle tillatelser utover at kjøretøyet i seg selv lovlig kan transportere hengeren.

I tillegg er stillashengeren tidsbesparende, ettersom du har alt du trenger til bruk på ett sted. Alle deler du trenger er allerede på hengeren når du henter det, og monteringen er enkel. Vi vedlikeholder alle våre stillashengere mellom hvert leieforhold, slik at du ikke risikerer slitte deler som er vanskelig å montere opp.

Det er ikke minst en kostnadseffektiv løsning for deg. Ved å leie en stillashenger, fremfor å kjøpe ditt eget stillas, kan du enkelt skifte ut stillaset ved endringer underveis i prosjektet. Du slipper å stå for dyre vedlikehold- og servicekostnader og ikke minst oppbevaringskostnader dersom alternativet er å kjøpe.

En stillashenger er en effektiv løsning for deg når du skal i gang med et nytt prosjekt, og ønsker å jobbe trygt i høyden. Her får du alt på en henger, og er klar til å gå i gang med jobben, i det du kjører ut fra parkeringsplassen hos oss på Limaco.

Ofte stilte spørsmål om stillashenger

Kan jeg transportere stillashenger med min firmabil?
Dette kan du enkelt undersøke ved å legge inn bilens registreringsnummer på vegvesenets sider. Du finner en link for dette på våre nettsider.

Må jeg betale for service og vedlikehold når jeg leier stillashenger?
Nei du får alltid utlevert godt vedlikeholdt utstyr når du leier fra oss i Limaco. Skulle det oppstå skade på utstyret under prosjektet, kan det oppstå eventuelle utgifter i forbindelse med forsikringen.

Må jeg selv pakke stillashengeren når jeg henter den?
Nei dette er noe du får levert ferdig montert av oss. Det eneste du må tenke på er å pakke den tilbake på hengeren når du er ferdig med prosjektet.

Er det billigere å leie enn å kjøpe stillashenger?
Dette avhenger helt av ditt behov for stillas og stillashenger. Ta gjerne kontakt med oss for en rådgivning på dette området.