Maskinutleie, liftutleie og utstyrsutleie – Enkelt, trygt og effektivt

stihl
Maskinutleie til proff og privat

Hvorfor skal jeg leie maskiner hos akkurat LIMACO ?

Vi i LIMACO har holdt på med utleie av maskiner og utstyr til alle som skal rive, bygge og vedlikeholde siden 2004. Helt siden vi startet har vi fulgt drømmen om å gjøre utleie så enkelteffektivt og trygt som overhodet mulig for proffkunden, og også den vanlige kvinnen og mannen i gata. Ved å kontinuerlig jobbe for å tilby den beste kundereisen og den best vedlikeholdte maskinparken, vet vi at de som leier av oss oppnår de beste resultater på prosjektene sine. Vi gir deg en fordel i markedet ved at du får tilgang til den raskeste supporten, de tryggeste maskinene og de mest dedikerte menneskene bransjen har å tilby. Med vår lange fartstid og erfaring i bransjen, og med vårt oppdrag som er å få deg til målstreken i prosjektet ditt, skal vi alltid være førstevalget innen liftutleie, maskinutleie og utstyrsleie.   

Hvordan fungerer det å leie?

Gjennom en serie blogginnlegg her, forteller vi deg hvordan vi jobber i LIMACO, både med menneskene som jobber her, folkene og firmaene som leier av oss, og maskinene og utstyret du får leid her hos oss. Vi er kjempestolte av, og ønsker å vise deg, hvordan ting fungerer hos oss, og hvor dedikerte alle folkene i LIMACO er til å bli best mulig for deg.

Så… hvordan går man frem egentlig? Er utleie noe for meg?

Det enkle svaret er, at dersom du trenger maskiner og utstyr og ikke allerede har utstyret tilgjengelig, så er svaret et rungende JA. 

Som sagt, så har vi et sterkt fokus på å gjøre leie så enkelt og effektivt som mulig. 

Ved din første leie hos oss legger vi deg inn som kunde (da trenger vi fremvist gyldig norsk ID). Ofte er man usikker på hvilket utstyr man trenger for å få jobben gjort, og da er det enkleste å ringe oss, sende en mail eller skrive en melding gjennom messenger. Eller kanskje du vil komme innom oss. Alt du trenger for å komme i kontakt med oss finner du nemlig her:

Den som svarer deg fra oss, er vant med mange forskjellige typer forespørsler innen utstyrsleie, maskinleie og liftleie, så vær trygg på at vi behandler alle dine spørsmål profesjonelt. Vårt motto er at det finnes ikke dumme spørsmål innen leie, så oss kan du trygt spørre om det du måtte lure på rundt maskinene og hvordan leie av disse fungerer. 

Skal du leie for lengre enn bare noen få dager? Ikke noe problem, det er dette vi driver med, og vi har meget konkurransedyktige priser. Bare spør oss, så hjelper vi deg.

Finner du ikke det du leter etter på nettsiden eller i katalogen vår? Ta kontakt med oss likevel, da sjansen er stor for at vi kan hjelpe deg likevel. De som jobber hos oss har vært borti det meste innen hva maskin- og utstyrsutleiebransjen har å by på gjennom mange år, og vi finner daglig spesialutstyr til våre kunder selv om vi ikke nødvendigvis har alt i katalogen.

Jeg vet godt hva jeg skal ha… hvor enkelt er det å bestille?

De fleste ønsker å få unna bestillingen i en fei, og få utstyret levert eller hente det selv. 

Gå inn på produktet du skal ha her, og send bestillingen inn til oss når du står i produktsiden. Gi beskjed om klokkeslett og dato du ønsker å hente, hvor lenge du trenger utstyret, og hvem person eller firma leieavtalen skal settes på. 

Ønsker du utstyret transportert til deg istedenfor å hente det selv? Vi har prisgunstig transport av utstyret helt hjem til deg. Oppgi leveringsadresse, ønsket leveringstid, og eventuelle ting vi trenger å vite rundt leveringen hvis det er behov for det. Vi ringer deg gjerne opp før levering dersom du ønsker det.

Når du har sendt bestillingen får du først en kvitteringsmail på sendt bestilling, og deretter en bekreftelse fra oss til din epost. Når du mottar denne bekreftelsen er utstyret reservert til deg , og utstyret kan hentes hos oss, eller vi kommer til deg med det dersom du ønsket det. I bekreftelsen vil også leietiden du har leid utstyret for stå, samt pris for leien.

Når du er ferdig med utstyret kommer du tilbake til oss med det, eller ringer oss/sender mail med beskjed om opphenting. Betaling foregår ved tilbakelevering, eller vi kan sende faktura ved kredittgodkjenning om ønskelig.

Enkel justering av tempratur

Jeg er usikker på bruken av utstyret…

-Vi gir opplæring hvis du trenger det, og brukerveiledning er tilgjengelig
Bilde av kundebehandler Lill

 

Jeg trenger hjelp underveis i leieforholdet…

-Vakttelefon hverdager til kl 18, og i helgen fra kl 9 til 16 for alle som har utstyr i leie av oss 
Leiebetingelser
Vi har nedskrevet våre formelle utleiebetingelser her. Disse hjelper deg som kunde til en god oversikt rundt leieforholdet utover det som står skrevet i denne artikkelen. 
Facebook
Twitter
LinkedIn