Folka på LIMACO – del 2 – Klargjøring

Kristoffer og Thomas med armene i kryss
Thomas og Kristoffer lever og ånder for trygge og fungerende maskiner og utstyr

Det er med disse det begynner og slutter...

Ikke en maskin eller utstyr blir tatt med ut av plassen hos oss uten at de som jobber i klargjøringsavdelingen har håndtert det. Noe av det viktigste rundt sikkerhet og funksjonalitet på utstyret du leier av oss er hvordan vi håndterer utstyret mellom hver leie.

Heavy Metal bakgrunnsmusikk strømmer ut av radioen der LIMACO’s dedikerte klargjørere systematisk og ryddig jobber seg igjennom dagens funksjonstester og rengjøring av maskiner og utstyr. Lukten av olje, fett og såpe er som lukten av friske blomster for de som jobber i denne avdelingen, og de setter sin stolthet i å gjøre jobben skikkelig, slik at du som kunde skal være fornøyd når du bruker maskinene du har leid av oss.

 

Sliping av glatteblader på betongglatter
En liten slipejobb på en betongglatter er nødvendig for at den neste leietakeren skal bli fornøyd

Trygge, velfungerende maskiner gjennom gode systemer og rutiner

Hver eneste gang en maskin eller utstyr leveres tilbake fra en utleie, dukker den opp i funksjonstestlisten til klargjøringen. Testpunkter gjennomføres på samme måte hver gang, og om nødvendig tas rengjøring og drivstoffpåfylling samtidig. Med grundig opplæring og kursing i både lovpålagte og nødvendig kurs og kompetanse forberedes de som jobber på klargjøringen hos LIMACO til å bli noen av de beste klargjørerne i bransjen.

Det er ikke få typer maskiner og utstyr som skal håndteres, og det er kanskje noe av det medarbeiderne her setter mest pris på. Muligheten til en variert arbeidsdag med klargjøring av et stort antall forskjellige maskiner, og ansvaret for at uteområdene og lagerområdene er ryddige og effektive, gir mening for de som jobber her. Det er interessen for dette som gjør at de trives og har lyst til å gå på jobb hver dag. Uten klargjøringsavdelingen hadde det ikke vært mulig å drive med gravemaskinutleie, liftutleie, anleggsmaskinutleie, småutstyrsutleie og all annen form for utleie av bygg-, anleggs og vedlikeholdsmaskiner til bedrifter og private.

Når det i tillegg er skapt en humørfylt og gledesspredende arbeidsplass, med den nødvendige omtanken for kollegaene sine, så tør vi påstå at dette er drømmeplassen for alle nevenyttige og ryddige klargjørere.        

Kristoffer kobler på strømaggregat
Truck og hjullaster er daglig verktøy for alle på klargjøringen
Vask av gravemaskin
Det må rengjøres godt for å kunne finne mulige sprekkdannelser og slitasjeskader

Mekanisk arbeid, rengjøring og styrketrening

Det skal gjøres så mangt i løpet av en arbeidsdag, og derfor blir disse folka gode på utrolig mye, samtidig som hver arbeidsdag er med på å holde fysikken i form. Klargjøringsavdelingen kan vel nesten sees på som LIMACO’s eget treningsrom, og det gjenspeiler seg i interessene til de som jobber her. Crossfit, karate og friluftsinteresser er gjennomgående temaer, og selv om de som jobber her ikke nødvendigvis holdt på med disse tingene når de startet sin karriere hos oss, så ser vi at disse interessene ofte utvikler seg over tid. Du får nemlig MUSKLER på denne avdelingen… 

Kristoffer bærer stillas
Fysisk arbeid fostrer god fysikk.
Facebook
Twitter
LinkedIn