Folka på LIMACO – del 1 – Kundemottak

Limaco utleiesenter utendørs

Folka du møter er viktige for deg!

Hvem du møter hos oss, enten du skal leie utstyr eller kjøpe noe i butikken vår, er ikke tilfeldig. Du skal møte de beste i faget sitt. De som møter de forventningene du har som kunde av oss. Vi skal «gi kunden mer enn det som forventes»

Blide kundemottak

Profesjonalitet, løsningsorientert og positiv humor. Dette er verdier du møter når du tar kontakt med oss i LIMACO. Kundebehandlerne våre vil alltid være kunnskapsrike i bransjen, og klare til å hjelpe deg til å fullføre prosjektet ditt på best mulig måte. Enten om det er korttidsleie av gravemaskin, lift, pigghammer eller annet utstyr, eller et stort prosjekt du trenger en omfattende mengde utstyr over lengre perioder fra den store utleieparken vår til, eller om du skal kjøpe noe av det vi selger i butikken vår

De du møter er klar over at de er viktige for at du effektivt skal løse problemet på den enkleste og tryggest mulig måte. På den måten sørger de for at du kan få best mulig resultat på prosjektet ditt, både økonomisk og kvalitetsmessig.

Kunnskapsmengden er omfattende blant kundebehandlerne våre. Det må den være, da vi driver med alt fra utleie av småutstyr til liftleie, gravemaskinutleie, anleggsmaskinutleie, lettvognutleie og mye, mye mer. I tillegg til maskinutleien har vi også en salgsbutikk med bemanning som er meget godt opplært i produktene vi selger der. I tillegg til egen kunnskap, er kanskje det viktigste man blir opplært i hos oss det at vi har et veldig stort nettverk av profesjonelle kunnskapsbesittere (både internt og eksternt) som vi benytter oss av for å hjelpe deg å få svar på det du trenger.     

Kundemottaker Lill
Lill er vår en av våre kundemottakere på utleie, og i tillegg spesialisert på produktspekteret Stihl som vi også selger i butikken

Små eller store prosjekter...ja takk, begge deler!

Driftsleder Christian
Driftsleder Christian brenner for at at kundeprosjektene går på skinner, og at de som leier av oss tjener penger på prosjektene sine

Daglig kommer mange innom oss, ringer oss, eller bestiller på nett utstyr for korttidsleie. Kanskje bare for en eller noen få dager, eller for litt lengre perioder. Dette er både private brukere som ønsker å bruke utstyret i eget hjem eller på hytta, og profesjonelle brukere som benytter utstyret i næring.

Mange faste kontraktskunder stoler også på at vi loser de trygt og godt igjennom de store prosjektene sine. Dette er ofte omfattende prosjekter med mye leie av utstyr, og da er det godt å vite at prosjektene følges samvittighetsfullt opp av vår driftsleder. Personlig kontakt for smidig levering og best valg av utstyr, der vi blir kjent med kundens behov er ofte nøkkelen til å lande de beste resultatene. Derfor gjennomfører vi ofte behovsavklaringsmøter med de av kundene våre som ønsker det, for best mulig å få lagt inn rutiner og systemer tilpasset kundens behov.

Det er mye som skal stemme for å være best mulig rundt leveransene. Du som kunde skal ikke legge merke til dette, men vi som utleier må sørge for at dette er på plass. Bestilling, avklaring, kontraktsproduksjon, logistikk, kundeoppfølging ved behov, trygg bruk av utstyr, konkurransedyktighet på pris samt korrekt fakturering krever en organisasjon med gode systemer og dyktige personer. Vær trygg på at dette er det vi har størst søkelys på, og her er vi klare på at vi skal være best.

Salgsleder Lars Erik
Salgsleder Lars Erik tar ofte behovsavklaringsmøter med kundene for å sørge for at de får en best mulig kundereise hos oss

Uten de folkene som jobber med dette hos oss, ville ikke LIMACO vært for kundene våre det vi er i dag. 18 år med kontinuerlig nysgjerrighet, utvikling og ønsket om å være helt RÅ på det vi driver med gjør oss blant de best skikket til å ta vare på de vi bryr oss mest om, nemlig deg! 

Facebook
Twitter
LinkedIn