Vår metode

LIMACO er det vi kaller et anleggssenter. Vi rendyrker og leverer utleie-, salgs- og verkstedtjenester tilpasset kundenes behov. Uansett om du ønsker å leie eller om du allerede eier maskiner og utstyr til anlegg, bygg, park og hage, bistår vi med det du trenger for å få jobben gjort.

Leveranse av maskiner og utstyr for utleie, salg og verksted

Vi har et utleiesenter der du kan leie det du trenger av maskiner og utstyr for å få jobben gjort. I vår anleggsbutikk kan du handle det meste av forbruksmateriell, smøremidler, maskiner og utstyr til et prosjekt. Vårt verksted er et fullverdig hydraulikk slangeverksted, samt småmaskinverksted. Merkenavn som Hydroscand, Honda, Brendon, Barreto, Structron, Hilti og mye mer finner du blant våre maskiner og utstyr til utleie og salg.

God kommunikasjon og tett samarbeid

Hos oss møter du kjente ansikter som skaper en trygghet for deg, uansett om du besøker oss i butikk, eller kontakter oss via telefon eller mail. Maskinene og utstyret vi leverer er viktig og kostbart. For å komme frem til den beste løsningen for deg som kunde skaper vi et tett samarbeid. Dette gir løsninger som sørger for at du effektivt kommer i gang med prosjektet. Vi i LIMACO tar ditt behov for ekspeditt med nøyaktig leveranse og veiledning ved behov.

I LIMACO innehar vi et høyt kompetansenivå innad i bedriften. Vi ser at kundene våre setter pris på at vi forstår hva de er på utkikk etter, og at vi har muligheten til å legge til rette for behovene. Våre ansatte er ivrige etter å hjelpe deg, slik at du får gjort jobben trygt, effektivt og riktig. Det er god økonomi å benytte seg av oss. Salgsproduktene våre blir levert av kvalitetsprodusenter fra EU og USA.

Besøk oss og lær mer

Vi setter pris på et besøk fra deg, og byr alltid på en god kopp kaffe og hyggelig prat. Du finner oss sentralt plassert inntil E18 ved avkjørsel 31 til Holmestrand. Vi har gode parkeringsmuligheter og tar deg godt i mot når du kommer.

Helt siden oppstarten av LIMACO i 2004, har vi hatt en god og bærekraftig vekst. Vi har blitt til en bedrift vi er svært stolte av, og vi gleder oss til å vise deg hva vi er gode for.