31.03.2021

Vi ønsker oss enda en ny kollega til klargjøring i vår utleieavdeling!

ER DU DEN RETTE FOR OSS?

Vi ønsker oss enda en ny kollega til klargjøring i vår utleieavdeling!

LIMACO as er et veletablert utleiesenter og maskinsalgsbedrift etablert i 2004, med en årsomsetning i 2020 på ca 33MNOK. Vi leier ut det meste av maskiner til bygg- og anleggsbransjen. Fra håndverktøy, og til lifter og gravemaskiner m.m.
Som en del av vårt team kommer du inn i et trivelig og romslig arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kollegaer. Hos oss vil du møte spennende arbeidsoppgaver.
Som klargjører er det du som har ansvar for at maskiner og utstyr blir kontrollert og sjekket, samt vasket og klargjort til neste leie. Du vil også få i oppgave å sette utstyr klart til opphenting av kunder eller vår transportør for utlevering. Denne stillingen er en fartsfylt stilling i høysesong, hvor det er mye turnover på maskiner som kommer inn og ut hver dag.
Du må ha evnen til å kunne ta beskjeder fra avdelingsleder og utføre de konkrete arbeidsoppgavene du får tildelt, men samtidig være en selvstendig kollega som ser hva som bør gjøres.

Ønskede personlige egenskaper:

– Selvstendig
– Ryddig
– Kvalitetsbevisst
– Pålitelig
– Serviceinnstilt
– Fleksibel og engasjert
– Gode samarbeidsegenskaper

Vi tilbyr:

-Varierte arbeidsoppgaver
-Godt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere
-Konkurransedyktig lønn etter avtale

Type stilling:

-Stillingen er 100%.
-Fast stilling, tiltredelse snarest.

Er du den rette personen for denne stillingen?. I så fall ønsker vi svært gjerne å ta en prat med deg. Send oss din søknad med CV til inge@limaco.no. Har du spørsmål rundt stillingen kan det også rettes til denne eposten, eller på telefon 99 56 52 40 i arbeidstiden.

Mvh
Inge Dalseth
Daglig Leder