21.10.2020

SIKRINGSGJERDER MED REFLEKS

AVALON

Mange har nok ergret seg over gjerder som bryter i koblinger når de benyttes i ujevnt terreng. AVALON derimot har en smart type HOOK & PIN fleksible koblinger (OXFORD patent) som gjør at gjerdene følger terrenget uten problemer. De har også «snublefrie» innfellbare føtter, og 50 gjerder lagres flatt på pall. Plassbesparende! De er utstyrt med klasse 3 rød/gul reflex, opp mot kravene til StatensVegvesen R310-2014

ENDURAFENCE

OXFORD har en ny type 2 meter høye ENDURAFENCE byggegjerder som leverandøren på sikt mener vil erstatte dagens stålgjerder. På bygge- og anleggsplasser blir det oftere satt krav til høye gjerder og ENDURAFENCE er 2 meter. De er IKKE strømførende, og gir anleggs- og byggeplasser EKSTRA SIKKERHET og OPPMERKSOMHET og et godt SYNLIG og MARKERT arbeidsområde. De kan kombineres med dagens standard type metall byggegjerder. ENDURAFENCE er produsert i 100% resirkulerbart materiale og måler, Lengde 2000 x Høyde 2000 mmLeveres med PVC fot og metallclamp m/bolt/mutter. Veier 10 kilo + fot 18 kilo. Pallekvantum 50 stk. gjerder liggende flatt.

SAFEGATE

Erstatteren for den gode gamle sperrebukken, heter SAFEGATE og er produsert i 100% resirkulerbar polyethylene. En smart hengslet sperring som benyttes ved midlertidige grave- og reparasjonsjobber, rundt kumlokk, ved kabelarbeider og innendørs. SAFEGATE er LETTVEKT og kommer i sett med 4 hengslede deler (4-gates). Med ekstra sett kan den lages større. Lengde utslått 3000 x H750 mm. Vekt 8 kilo.