24.01.2020

LIMACO leverandør av CONTAINEX moduler 

 Leverandør av CONTAINEX moduler

– en divisjon over –

 Både salgsavdeling og montører har vært på monteringskurs på en av fabrikkene til Containex. Vi ønsker å øke kompetansen til våre ansatte, slik at vi til enhver tid kan gi kunden den beste opplevelsen.

Containex er idag en av Europas største fabrikanter av containermoduler, og er et selskap i Walter Group, med mer enn 30 års erfaring med containermodul-handel. Med 284 medarbeidere, og en omsetning  på ca 306 mill. Euro, er de et stabilt selskap som leverer kvalitetsprodukter som; kontor- mannskaps- sanitær-  lager- og sjøcontainere. LIMACO har siden 2014 vært leverandør for Containex, og leverer over hele Norge. Sammen med løsningsorienterte designere, kommer vi opp med den beste løsningen sammen med deg som kunde.

Vi leverer både 3D-tegninger og detaljerte planløsninger. Disse tegningene gjør det enkelt å se hvordan det vil se ut, og for oss i samarbeid med deg som kunde å kunne gjøre endringer.

                                                                                                                                                                                                         

LAGERCONTAINERE

Alle containerne fra Containex er produsert i Europa, og holder en høyere kvalitet enn tilsvarende fra Østen. Dette er VIKTIG å tenke på, da en container fra Containex lett kan selges på annenhåndsmarkedet til en god pris da den vil se betraktelig bedre ut den dagen du vil selge den, sammenliknet med andre moduler.

I produksjonen til Containex blir derfor hele containeren dyppet i grunningsbad for optimal rustbeskyttelse og holdbarhet, og avsluttes med miljølakk som toppstrøk. De blir levert med doble dører med elastiske gummipakninger, og passer perfekt for lagring av anleggsmateriell, oppbevaring av møbler, vinterlagring av bil, motorsykkel, maskiner, redskaper og utstyr. Alle lagercontainerne har lufteventiler og tette innbruddssikre dører som kan låses med egen hengelås.

 Leveres i  6 – 8 – 10 fot

       

 

CONTAINERMODULER

Vi har tre modulutgaver (BUDGET,  og NORDIC+ og LOW ENERGY) som er laget for Norske forhold. Med det klarer vi å dekke det behovet som trengs med fire årstider. Innenfor disse tre forskjellige modulene har vi kontor-, mannskap-, og sanitærcontainere som yter god isolasjon og lysforhold.

BUDGET-serien

En rimelig serie 20-fots moduler med 100mm mineralull i vegger, tak og gulv. Disse levers med skjult elektrisk anlegg og sikringsskap, veggmonterte varmeovner og lysarmatur – Se mer her om de forskjellig utgavene du kan få i BUDGET serien.

                                                                          

NORDIC+ og LOW ENERGY-serien

Våre mestselgende moduler i høyere kvalitet med sandwich veggpaneler (stivere konstruksjon enn mineralull-paneler, noe som igjen forlenger levetid og øker annenhåndsverdien betraktelig) med PU og PIR -foam, som er en mer stabil isolasjonstype enn «mineralull» . PU og PIR-foam mister ikke isolasjonsevnen selv om veggpaneler punkteres, og den kollapser eller synker ikke sammen ved eventuelle skader eller fuktighet. Med disse sandwichelementene får man heller ikke kuldebroer i veggene, slik man vil oppleve med mineralull veggpaneler. NORDIC + leveres med low-energi led-belysning.

Ved arbeid på byggeplass eller anleggs- og industriområder, er enkel tilgang på nødvendige fasiliteter viktig. Dette kan være brakker som isolerte pauserom og varmestuer, baderom med toaletter og dusj, fullt utstyrt kjøkken, samt soverom. Uansett om det er for kort og midlertidig bruk, eller mer permanent, er kjøp og leie av nødvendige brakker til arbeidsplassen perfekt.
Våre NORDIC+ moduler er et førstevalg for mange av våre kunder!

Se alle våre moduler her