22.11.2019

BRENDON HØYTRYKKSVASKER

Brendons robuste høytrykksvaskere passer til alle bransjer, men i disse dager går nok en forsendelse til Fiskerinæringen.
Vi har spurt Olav Dalseth hos oss hvorfor han anbefaler dette produktet til denne bransjen;

Olav:
Brendon mobile høytrykksspylere bør være like aktuelle for fiskerinæringen i Norge som de har vært i England og Skottland. Disse robuste maskinene har i en årrekke vært benyttet til spyling og rengjøring av merder, fiskefartøy, mottak, kaianlegg og fiskeri- og oppdrettsnæringen generelt.

Hva er det som gjør at Brendons vaskere passer godt til denne bransjen?

Olav:
Det unike ved Brendon er at de benytter en pumpetype som tåler saltvann, også over lengre tids bruk, selv om det anbefales å spyle gjennom maskinen med ferskvann etter hver gangs bruk. Brendon, som er kjent for å lage høytrykksspylere av det robuste slaget, benytter komponenter av høyeste kvalitet i sin produksjon – som Honda, Yanmar og Kubota motorer. Høytrykkspumpene er saltvannsbestandige av merket CAT.

Hvordan kobler man Brendon til en vannkilde el.?

Olav:
Brendon er «selvsugende» og tar vann fra alle typer vannkilder. De er uavhengige av strøm.  For å sikre lang levetid under tøffe klimatiske forhold leverer Limaco maskinene med galvanisert stålramme til fiskerinæringen.

Jeg må jo i tillegg få presisere at vi levere både tilhenger monterte og mindre mobile høytrykksvaskere etter bransje behov, sier Olav Dalseth