21.11.2018

Enkel tilgang på funksjonelle brakker og containere på arbeidsplassen

Ved arbeid på byggeplass eller anleggs- og industriområder, er enkel tilgang på nødvendige fasiliteter viktig. Dette kan være brakker som isolerte pauserom og varmestuer, baderom med toaletter og dusj, fullt utstyrt kjøkken, samt soverom. Uansett om det er for kort og midlertidig bruk, eller mer permanent, er kjøp og leie av nødvendige brakker til arbeidsplassen perfekt.

Brakker og containere for ethvert behov

Behovene for ulike fasiliteter som ligger på arbeidsplassen avhenger fra arbeidsplass til arbeidsplass. Noen har kun behov for tilgang på baderom og pauserom, mens andre har behov for å kunne lage seg mat og sove. Det finnes en mengde brakker for ulike bruksområder.

Mobile baderom

Med mobile baderom i ulike størrelser følger det 230V strøminntak, vanntilkobling, avløp som kobles til kloakknett eller tank. Et mobilt baderom inneholder toalett, dusj, håndvask, speil, varmtvannsbereder, lys, varme og avtrekksvifte. Denne er enkel å flytte med pallegafler eller kran. Ved behov for kun enkle toalettkabiner eller urinaler, tilbyr vi også dette.

Lettvogner på hjul

For en mindre permanent plassering, hvor det er nødvendig med enkel forflytning og transport av brakke, er lettvogner på hjul et godt alternativ. Løsningen fraktes enkelt etter kjøretøy og sparer for riggkostnader. Tilhengervognene er isolerte med 230V strømtilkobling, og er godt utstyrt med funksjonell og full innredning. Innredningen varierer etter vognens størrelse, og kan fås med alt fra 4-5 sitteplasser, til fullt innredet boligvogn med bord og fire sitteplasser, fullt utstyrt kjøkken med kokemuligheter, bad og to separate soverom.

Container moduler

Container modulene er isolerte, mobile romløsninger som kommer i mange forskjellige utførelser, med eller uten innredning. Disse kan stables i brakkerigger, og leveres med bo- og sovekabiner, kontor, møterom og baderom.

Lager containere

For lagring av anleggsmateriell, oppbevaring av møbler, vinterlagring av bil, motorsykkel, maskiner, redskaper og utstyr, er lager containere perfekt. Alle lager containerne har lufteventiler og tette innbruddssikre dører som låses med egen hengelås.

Brakker og containere til utleie og salg

Hos LIMACO har vi brakker og containere til utleie og salg som dekker behovene som ligger på arbeidsplassen. Kontakt oss dersom du har spørsmål, eller om du ønsker et tilbud på noen av brakkene vi tilbyr. Har du behov for transport av brakkene og containerne, kan vi besørger transport med kranbil dit du ønsker.