03.04.2018

Autorisert HYDROSCAND forhandler

Nå kan vi tilby deg et større utvalg av slanger og slangekomponenter, og 3.april åpnet vi vårt slangeverksted i Holmestrand.

Hydroscand er en ledende leverandør av slanger og ledningskomponenter i Norden, og LIMACO har nå blitt en autorisert Hydroscand forhandler. Det betyr at du nå kan få kjøpt et større utvalg av slanger og ledningskomponenter, samt benytte deg av vårt slangeverksted her i Holmestrand. Vi står nå klare for å ta imot deg som gammel eller ny kunde, og hjelpe til med hydraulikkslanger, ledninger og komponenter.

Slanger og slangekomponenter av høy kvalitet

Som kunde skal du føle deg trygg ved kjøp av produkter fra oss og våre forhandlere. Hydroscand setter kvalitet og sikkerhet først. I sitt testsenter gjennomfører de ulike tester på sine produkter før de kommer ut i markedet. Dette for å sjekke alt fra kvalitet og akselerende livstidprøving av ytterbehandlede produkter, til toleranse på oppgitte press- og trykkmål. De er også ISO-sertifiserte.

For deg betyr dette at du nå finner et større utvalg av kvalitetsprodukter hos oss, hvor du i tillegg får profesjonell veiledning og hjelp i våre butikker. Noen av ledningskomponentene du nå finner hos oss er ansatser, ventiler, demonterbare kuplinger, sentralsmøring, flenser, pneumatikk, rørklammer og slangeklemmer. Skulle det være et produkt vi ikke har inne, kan vi være behjelpelig med å skaffe deg produktet.

Samme gode servicen, bare et mer allsidig tilbud

Ved siden av utleieavdelingen, er dette samarbeidet en viktig del av vår utvikling for å kunne hjelpe deg på en enda bedre måte. Vi ønsker å kunne tilby deg som kunde et allsidig tilbud – som både sparer deg for tid og penger. Våre kjerneverdier står vi fortsatt urokkelig ved; samme betjening, samme gode service, og samme pålitelighet. Vi er klare for å hjelpe deg. Velkommen innom vår butikk og slangeverksted i Holmestrand.

Skulle det være noen spørsmål rundt noen av produktene fra Hydroscand, er det bare å ta kontakt med oss.

 

hydroscand logo