Hjem
Oct 25, 2012

NY BRENDON VARMTVANNSVASKER


Brendon HOT UNIT er nå klar for salg på det norske markedet
Kategori: General
Postet av: limaco
Engelskbygde Brendon HOT UNIT er nå klar for salg på det norske markedet.  
7 maskiner har vært testet over en 2-års periode av bl. Akershus Utleie, Drammen Liftutleie, Entrack Norge, Hæhre Entreprenør, LNS, RE Maskin og Limaco. Dette har resultert i en spesialmodell for tøffe klimatiske forhold med automatisk frostsikring for vinterbruk.

Brendon Hot Unit er en mobil varmtvanns høytrykksvasker med 700 liters vanntank og en 24V dieselfyrt Webasto brenner med varmeveksler som forvarmer vannet i en 60 liters buffertank.  Et effektivt system (Brendon patent) hvor også eksosen fra Webasto brenneren benyttes til oppvarming av vannet.
Systemet gir minimal slitasje da brenneren kun starter når vanntemperaturen er nede på 70° og stopper ved max 80°.  
Varmemodulen med Webasto brenneren er montert på kulelagrede skinner og løftes ut i løpet av 3-minutter for service og ettersyn. Alle tilkoblinger har plug-in kontakter og hurtigkoblinger. Høytrykksvaskeren er fullt operativ med kaldtvann selv med varmemodulen ute til service.

Brendon Hot Unit er utrustet med Yanmar dieselmotor med elektrisk start og CAT pumpe. Den er montert på robust understell med kulefeste, store hjul, fjæring og full lysutrustning for kjøring i 80 km/t etter vei. Tomvekt 800 kilo.

Foruten høytrykksspyling kan den benyttes til tining, spyling, åpning av ledningsnett og sandblåsing (sand/vann) av grodde steinmurer, fasader, stålkonstruksjoner, båtskrog m.m.

Se side 13 på vår pdf hovedkatalog under "salg" - menyen for detaljert beskrivelse og bilder...