Hjem
May 13, 2014

LIMACO's JUBILEUMSÅR 2014


LIMACO a/s ble stiftet i 2004, og har sitt 10. år i drift i 2014
Kategori: General
Postet av: limaco

Vi feirer med brask og bram i kjent stil med å fortsette vår dedikasjon til å yte førsteklasses service mot våre kunder og videreutviklingen av våre produkter som er blant de mest robuste og brukervennlige proffmaskiner som er å finne i markedet. 

Siden den spede starten på en bitteliten eiendom, 100kvm bygningsmasse og to ansatte i 2004 har vi hatt som mål å bygge LIMACO som et bunnsolid selskap med sunn vekst og et bærekraftig overskudd. Dette har vi klart, og kan i år telle syv fulltids ansatte, en 5 mål "stor" tomt som straks er for liten igjen, og en betydelig bygningsmasse og en solid egenkapital.

Vi vet hvor viktig det er å opprettholde et godt navn og rykte, og det kan ofte rives ned av det som til å begynne med kan synes å være en bagatell. Derfor er kundenes tilbakemeldinger svært viktige for oss. Selv om en "overhøvling" av en kunde kan være smertelig mens den står på, er det viktig for oss å gå i oss selv i en slik situasjon, sette oss i kundens situasjon og å være ærlige mot oss selv for å kunne rydde opp i forholdet og bli en enda bedre leverandør gjennom prosessen. 

 

LIMACO's motto... "vi fikser det meste", er et treffende motto for oss. Vi skal ikke innbille oss selv eller andre at vi er noen supermennesker, men du verden som vi skal etterstrebe å bli det. Kun med en slik innstilling møter vi den rette forståelsen hos kunder som med rette stiller høye krav til sin leverandør av maskiner og utstyr. Slik sover vi også godt om natten og kan møte oss selv i speilet hver morgen, så her snakker vi vinn-vinn-situasjon.

Selv om vi forsøker å holde lavest mulig priser i forhold til konkurransen, er det desto viktigere for oss å ha fokuset på kundens bunnlinje. Våre maskiner og utstyr er designet for å vare lenge i et røft miljø som ofte bygge- industri- og anleggsbransjen er. Dette er mye viktigere for våre kunder enn å forsøke å spare inn på kvaliteten av produktene vi tilbyr, samt den servicen vi skal yte i ettertid.

 

Vi som bedrift er til syvende og sist ikke bedre enn de menneskene som jobber der. Derfor er det jeg ydmykt takker Olav, Kristoffer, Christian, Jan Egil, Ben Joachim og Stine for deres bidrag til å gjøre oss til akkurat de vi har blitt. Disse er fantastiske og oppofrende medarbeidere som jeg er stolt av å få lov til å jobbe sammen med. Vi har hatt mange gode stunder sammen, både på jobb og på sosiale turer og middager utenfor jobbtid, og det vil bli mange fler anledninger i årene som kommer.

 

Med vennlig hilsen

Inge Dalseth