Hjem
Apr 4, 2014

Enda en Brendon høytrykksvasker til Hæhre


LIMACO leverte den HUNDREDE Brendon høytrykksvaskeren på hjul solgt i Norge til HÆHRE. Dette er én av syv slike vaskere solgt til Hæhre.
Kategori: General
Postet av: limaco


En hyggelig markering for importøren, Holmestrandsbaserte LIMACO, da dette var deres BRENDON salg NR. 100.

Overleveringen foregikk på HÆHRE´s hovedkontor i Vikersund den 2. April, og det var daglig leder i Hæhre Maskinutleie As, Frank Ole Sørensen, som tok imot en skinnende blank, orange og sort varmtvannsvasker.
Med denne har Hæhre nå 5 mobile høytrykksvaskere av merket Brendon i sin maskinpark. I tillegg har Hæhre bestilt enda 2 til for snarlig levering, så totalt har de da kjøpt 7 Brendonvaskere på hjul. De siste vil i tillegg til høytrykksspyling med varmtvann, også bli levert med Drain Jetting utstyr for spyling og tining av ledningsnett.

Frank Ole Sørensen (daglig leder for Hæhre Utleie As) er svært fornøyd med Brendon høytrykksvaskere. Med store tunge maskiner på anlegg spredt over hele landet er det viktig å kunne komme ut til maskinene for rengjøring. Ikke minst når reparasjoner og vedlikehold skal utføres.

Brendon er kjent under slagordet HØYTRYKKSVASKERE FOR MØKKAJOBBER. Den robuste konstruksjonen kombinert med store hjul, gjør at de tåler kjøring på røffe anleggsveier på kulefestet bak pick-up eller servicebiler.

Det er viktig å kunne holde maskinparken ren, og ikke minst ved service og vedlikehold ute på anlegg er det viktig å kunne rengjøre maskiner, understell og motor før service og reparasjoner utføres.
Rene maskiner er god økonomi mener Frank Ole Sørensen og det er Inge Dalseth fra Limaco enig i.


Ekstra hyggelig var det at det var Hæhre som fikk maskin nr. 100, da Hæhre nå har 5 Brendon-vaskere på hjul i «stallen», og i tillegg har bestilt ytterligere 2 til for snarlig levering.