Hjem
Oct 24, 2013

MESTA kjøper høytrykksvasker fra LIMACO


MESTA fikk nylig overlevert sin nye mobile høytrykksvasker på hjul til sitt anlegg på Karmøy/Haugesund av Inge Dalseth fra LIMACO og representant fra Brendon Powerwashers i England, Chris Hendy (eier).
Kategori: General
Postet av: limaco

Bilde fra venstre: Lars Kåre Flåtnes, Anders Skogli, Geir Rune Bjørnberg, Tom Bakke, Chris Hendy, Inge Dalseth. Ikke til stede på bildet, men til stede under overleveringen: Ole Jonny Myrvoll

Inge Dalseth fra LIMACO as fikk med seg eier av Brendon Powerwashers fra Somerset i England, Chris Hendy, til overleveringen av en høytrykksvasker som Mesta a/s hadde bestilt levert til sine lokaler i Husøyveien på Karmøy.

Der fikk karene fra Mesta grunnleggende gjennomgang av maskinen og overrekkelse av nødvendig dokumentasjon for trygg og god drift.

Maskinen skal primært benyttes til spyling av skilt, rørledninger, busslommer/bussholdeplasser mm.

Det er til stor glede for oss i LIMACO at Mesta ønsker å benytte seg av mobile høytrykksvaskere fra Brendon som vi i LIMACO er importør og selger av i Norge, og vi ønsket å markere dette med å få over en av eierne fra fabrikken i England under overrekkelsen av maskinen.

LIMACO as er partner av Brendon Powerwashers i Norge, og har som ansvar å sikre god kundetilfredshet for å bevare produktets gode navn og rykte i bransjen. Vi jobber hardt for å vise produktets uovertreffenhet hva angår en meget solid konstruksjon, enkel betjening og lang driftstid. Dette er stikkord som gjør seg godt når det skal leveres utstyr også til selskaper med mange brukere der slike ting settes ekstra høyt i verdi og bidrar til økt inntjeningsevne for de som velger å kjøpe en Brendon høytrykksvasker.

Det var en meget hyggelig ettermiddag der gutta fra Mesta fikk prøve seg frem med ulike spylelanser og teknikker med maskinen, noe det virket som de satte stor pris på og fant interessant. Spesielt var demonstrasjonen, eller skal vi kanskje kalle det "destruksjonen", av spyling på en europall meget underholdende og lærerik. Der benyttet gutta fra Mesta seg av den medfølgende smale pinjetlansen som er spesielt godt egnet for konsentrert overflatespyling, samt turbolansen som banker løs møkka. Pallen ble fort ødelagt, noe som effektivt viser effekten av en slik maskin dersom man velger å kjøre den på full kraft.

Kombinasjonen av en slik kraft, samtidig som maskinen i høyeste grad er mobil gjør høytrykksvaskeren meget godt egnet for den bruken den er tiltenkt. Samtidig er det fra fabrikkens side benyttet komponenter utelukkende med tanke på lang levetid og driftssikkerhet. De har valgt å ikke la seg friste av enkle løsninger som kan straffe seg etter en tids bruk, men heller fokusere på velprøvde og godt gjennomtenkte løsninger.

 

Vi ønsker Mesta på Karmøy lykke til med maskinen, og et videre godt samarbeid i årene som kommer. Vi vil være her for de om nye behov skulle dukke opp, eller ved hjelp underveis om det skulle trengs.