Strømaggregat

I vårt sortiment finner du flere ulike strømaggregat med høy kvalitet og brukervennlighet. Alle våre aggregater leveres med lyddemping, og enkelte også med en svært effektiv superlyddemping. På denne måten kan du i stor grad bruke de der du ønsker uten den sjenerende motorlyden.

Visste du at vi er utvalgt STIHL fagforhandler? Ta kontakt med oss i dag for å få personlig oppfølging og rådgivning! 

Den britiske produsenten Stephill har produsert alle strømaggregatene vi kan tilby deg i dag. Dermed vet vi at vi leverer produkter av svært høy kvalitet til alle våre kunder. Selv om aggregatene har mange av de samme egenskapene er det stor variasjon i ytelsen på de ulike modellene.

Har du behov for rengjøring av dine maskiner? Ta en kikk på vårt utvalg av høytrykksvaskere her!

Grunnmodellen og den mest praktiske modellen vi har fås i to utgaver. Den ene er tilhengermontert – uten påløpsbrems – men med kulefeste go lysutrustning. Den andre utgaven kommer skidmontert på ramme med lommer for enkel tilgang for pallegafler.

Ta en kikk på våre effektive og praktiske ventilasjonsvifter her!

Denne grunnmodellen kommer med “Deep Sea” elektronisk kontrollpanel og en hel rekke tilleggsfunksjoner som gjør det både enkelt og effektivt å bruke disse strømaggregatene. Dette inkluderer smarte funksjoner som timeteller, dieselmåler og nødstoppbryter.

Ønsker du å sperre av området rundt maskinene dine? Ta en kikk på våre sikkerhetsgjerder her!

I tillegg til den relativt enkle grunnmodellen finner du også kraftigere maskiner i vårt sortiment. Vårt største aggregat har en ytelse på hele 67 kilovoltampere, og kommer med superlyddemping. Aggregatet drives av en Stage IIIA dieselmotor og kommer montert på tilhenger eller som rammemontert.

Skal du i gang med nytt prosjekt og ser etter en kjedegraver som tåler en støyt? Ta en kikk på våre kraftfulle gravere her

Denne varianten kommer også med lommer til pallegafler, slik at det enkelt kan flyttes dersom det er ønsket. I tillegg til dette kommer denne tyngre varianten også med løftekrok. Alle våre aggregater har god og enkelt tilgang gjennom låsbare sidedører slik at du kan gjennomføre vedlikeholdet som kreves.
Lurer du på om du har behov for dekkestøtter enten på arbeidsplassen eller i garasjen? Ta en kikk på vårt utvalg som blant annet består av klassiske dekkestøtter, rettestøtter og skråstøtter.